Totaalrenovatie: zicht op leefruimte en keuken

Wauw… wat een ruimtelijk gevoel wist Ve-Ra-Bo hier te creëren! De eerste en tweede verdieping staan met elkaar in contact via de vide. Vanop de stalen balustrade heb je dankzij de ruime glaspartijen een panoramisch zicht op de tuin. Van daaruit kijk je ook uit op de leefruimte & keuken met als absolute blikvanger de retrotegels!

Beeldmateriaal door ©Ve-Ra-Bo

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons