Woonadvies.

SFEER 2015: een vooruitblik

SFEER, het toonaangevende jaarlijkse event in Gent, concentreert zich op interieur, tuin en zwembad. Kortom, alles wat een levensgenieter nodig heeft! Grasduin door een indrukwekkende rits stands, schuif je stoel bij voor het verhaal van interessante sprekers of laat je neus je naar allerlei lekkers leiden. Ook SFEER 2015 toont dat genieten voor iedereen anders is, en heeft voor elk wat wils in huis.

SFEER – dat is lente!


Vorig jaar stond SFEER helemaal in het teken van hout en buiten koken. Een inspirerende insteek met oog voor … sfeer. Dit jaar zorgt SFEER er opnieuw voor dat de eerste lentekriebels je al overvallen zodra je binnenwandelt, en wel met het thema van water in de tuin. Het centrale focuspunt? Een magnifieke watertuin in het midden van hal 1. Net zoals vorig jaar dingen ook in 2015 jonge tuinarchitecten naar de eer en de erkenning van SFEERs tuinwedstrijd. De vier beste ideeën voor een kleine stadstuin met water als hoofdrolspeler vind je in hal 4.

Inspiratie alom

Aan inspiratie ontbreekt het nooit op SFEER. Daar zorgen de talloze exposanten wel voor. Maar SFEER 2015 gaat nóg verder om je wildste interieur- en tuindromen waar te maken. ‘Workshop Island’ is dé plek voor demo’s, workshops en persoonlijk advies op het vlak van kleur, materiaal, decoratie, …: een doorlopend spervuur aan ideeën en tips.

Shop ‘til you drop

Voor wie met zichzelf geen blijf weet bij die toevloed aan leuke interieur- en tuinideetjes, breidt SFEER dit jaar uit met een hippe boetiek. Zo neem je alle inspiratie die je opdoet, meteen mee naar huis in de vorm van decoratie en accessoires voor binnen en buiten.

Praktisch: SFEER 2015 vindt plaats van 14 tot 22 maart in Flanders Expo Gent, en vliegt er op de eerste avond meteen in met de gezellige SFEER-nocturne. Wij popelen al!

 

Afbeeldingen: SFEER
19/02/2015

One Reply to “SFEER 2015: een vooruitblik”

Candy
Candy

I’m impressed! You’ve managed the almost imespsiblo.

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Een intieme toer in het appartement van Christian Grey
Volgende artikel
De toppers van Batibouw 2015 – Premiesessies & Design