Woonadvies.

Kleuradvies bij Ethan Allen? Volg de ‘Color Trends 2014’-workshop!

Wil jij graag je woning opfrissen en heb je nood aan kleuradvies? Of ben je graag op de hoogte van de nieuwste interieur- en kleurentrends? Volg dan de ‘Ethan Allen Color Trends 2014′-workshop op dinsdag 3 december 2013!

Kleuradvies van hoogwaardig meubelwinkel Ethan Allen

Ethan Allen is al jaren een begrip in de Verenigde Staten en op internationale markten. Het is niet zomaar een hoogwaardige meubelwinkel en decorspecialist, Ethan Allen biedt meer. Je kan er terecht voor unieke meubelstukken die volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Bij Ethan Allen krijgen ontwerpers en inrichters alle vrijheid om hun dromen te realiseren!

Workshop kleurentrends Ethan Allen

Op dinsdag 3 december 2013 heb jij de kans om een workshop te volgen bij Ethan Allen. Je leert tijdens deze workshop omgaan met kleur in het interieur en werpt een blik op de nieuwste kleurentrends voor 2014. Na dit inspirerende gedeelte, ga je over tot de praktijk. Alle deelnemers krijgen dan de kans om een nieuwe kleurinvulling te geven aan een ruimte in zijn woning. Vergeet dus geen plannetje mee te brengen van de ruimte die jij wil opfrissen!

Deelnemen aan deze kleurrijke workshop

Wanneer? 3 december van 19u30 tot 21u30

Waar? Lange Gasthuisstraat 12-14, 2000 Antwerpen

Hoe inschrijven? Stuur voor 1 december 2013 een mailtje naar:

 

27/11/2013

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Maak van Kerstmis een feest met deze originele kerstboomversiering
Volgende artikel
Fleurige decoratie: bloemen in je interieur