Woonadvies.

Een unieke naamplaat naast je voordeur

Elke voordeur verdient een unieke naamplaat. Niet enkel is dit het visitekaartje van uw woning, ook maakt een naamplaat je woning helemaal af!

Een naamplaat naast je voordeur

Een naamplaat naast je voordeur is in de eerste plaats functioneel. Het geeft aan welk huisnummer het huis heeft en wie er op het adres woont. Toch is je naamplaat meer dan een optelsom van huizen en een bordje met je naam op. Het is het visitekaartje van je woning. Je kiest dus best voor om een hoogwaardige naamplaat langs je voordeur te hangen.

Een naamplaat kiezen

Naast functioneel is je naamplaat ook een persoonlijk uithangbord. Door een juiste naamplaat te kiezen maak je je woning helemaal af. Stel je dus niet te snel tevreden met de eerste naamplaat die je tegenkomt. Kies voor een perfecte combinatie van je huisnummer, naamplaat, brievenbus en deurbel. Door deze unieke details zorgvuldig te kiezen, vormen ze een grote meerwaarde voor je droomhuis!

Een unieke naamplaat

Bij Dauby vind je unieke naamplaten vervaardigd uit blauwe steen en emaille. Beide zeer duurzame materialen die je voordeur cachet geven. Laat je huisnummer en je naam graveren in een unieke naamplaat, het resultaat is verbluffend! Hieronder zie je enkele voorbeelden van naamplaten uit emaille en blauwe steen:

 

22/11/2013

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Une jolie décoration de Noël pour des fêtes chaleureuses
Volgende artikel
Ontdek het Groene Huis & onze tips om energie te besparen