Woonadvies.

Deurklopper, maakt de voordeur mooi!

De voorloper van de bel was de deurklopper. Tegenwoordig zien we steeds vaker weer deurkloppers op onze moderne deuren. Een traditioneel element wordt bevestigd aan de buitenkant van een inkomdeur, dat oorspronkelijk diende om de bewoners te verwittigen wanneer er bezoek was. Vandaag geeft een ouderwetse deurklopper vooral extra cachet aan een voordeur. Een tikkeltje nostalgie dat de voordeur van onze landelijke woning siert…

De traditionele deurklopper aangepast aan de smaak van vandaag

Een eenvoudige deurklopper kan de uitstraling van jouw voordeur compleet veranderen. Zo geef je de inkomdeur nieuwe glans.

Sprookjesdieren, leeuwen, griffoenen… vroeger zagen deurkloppers er fantasierijk uit, vandaag nemen ze sobere vormen aan. Maar of je nu kiest voor een middeleeuws of een modern model, de deurklopper is een mooi accessoire dat jouw voordeur extra cachet geeft en het karakter van je interieur naar de voordeur vertaalt.

De juiste deurklopper kiezen

Een deurklopper is een zeer stijlvolle manier om eender welke voordeur te verfraaien. Een deurklopper kiezen is wel een hoogst persoonlijke aangelegenheid. Modern, klassiek, fantasietjes… jij kiest welke stijl het best bij jezelf en je voordeur past!

Tip: bij het kiezen van een deurklopper, moet je goed letten op de afmetingen, zodat de deurklopper zeker past op jouw voordeur. Om te weten hoe de deurklopper eruit zal zien op jouw voordeur, knip je gewoon een stukje karton uit in de gewenste afmetingen en kleef je dat even tegen de deur.

Het belangrijkste is kiezen voor hoogwaardige materialen, zodat de deurklopper lang meegaat! 

25/09/2013

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Heurtoir de porte : quand la porte d’entrée se fait belle !
Volgende artikel
Faire une étagère élastique