Woonadvies.

Authentiek deurbeslag voor het sleutelgat

Bijna iedere deur, in elk huis heeft een sleutelgat. Voorzie het sleutelgat van een prachtig rozet. Geef je interieur meer karakter dankzij authentiek deurbeslag. Ontdek diverse rozetten die het sleutelgat in je deur sieren!

Deurbeslag: het sleutelgat in al zijn vormen

Samen met een deur en een sleutelgat, zie je ook een rozet. Dit rozet siert de deur en past meestal perfect bij de deurklinken. Met het juiste rozet op je sleutelgat geef je de deur meer karakter  waardoor je interieur gaat stralen. Deze rozetten bestaan in diverse vormen, kleuren en materialen. Zo kan je kiezen voor ronde, ovale, rechthoekige en driehoekige rozetten. Deze diverse rozetten zijn verkrijgbaar in verouderd ijzer, wit brons, smeedijzer, britannium-metaal,…

Kies het juiste rozet voor je sleutelgat

Wanneer je een deur plaatst, wordt er ook meteen nagedacht over het deurbeslag. Welke deurklink gaan we kiezen? Kiezen we voor deurkrukken of een deurklink en een rozet voor het sleutelgat? Deze keuze is afhankelijk van jouw voorkeur.

Retro & design deurbeslag voor het sleutelgat

Heb je eerder een modern interieur en wens je design deurbeslag? Dan kies je best voor vierkante rozetten in wit brons in combinatie met hoekige deurklinken. Heb je eerder een landelijk interieur met retro deurbeslag? Dan gaat jouw voorkeur waarschijnlijk naar smeedijzeren en messing deurklinken en rozetten.

Hieronder zie je enkele voorbeelden van zowel retro deurbeslag als design deurbeslag in verschillende interieurs. Doe inspiratie op tussen de vele mogelijkheden!

08/11/2013

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Cinq conseils d’aménagement intérieur pour réveiller l’enfant en vous !
Volgende artikel
Inspiration pour votre propre lampe design