Denk je vaak nostalgisch terug aan de designs van vroeger? En ben je op zoek naar nieuwe radiatoren met de komende herfst en winter in het vooruitzicht? Dan hebben we goed nieuws. Radiatorproducent Vasco verenigt onze hedendaagse noden met design dat uit de sixties lijkt weggeplukt. We stellen graag de bijzondere vintage radiatoren aan je voor!

Radiator als decoratieobject

We durven het wel eens te vergeten, maar een radiator kan naast functioneel ook decoratief zijn. Dat bewijzen deze retro radiatoren met een stijlvolle sixties toets. Het design van de ‘jaren stillekes’ wordt gecombineerd met de hedendaagse vereisten op het vlak van verwarmingstechnologie. De ijzeren spijlen van de radiator bieden een grote natuurlijke warmte. Dit maakt dat de radiatoren ook geschikt zijn voor lagetemperatuursverwarming, helemaal conform de technologie van nu.

De stoere uitstraling van de vintage radiator

De vintage radiator van Vasco kan het best omschreven worden als retro-chic. Het is een opvallende verschijning in de ruimte. Zijn authentieke design is een warme knipoog naar het verleden en zijn looks geven de ruimte een sensuele touch. De stoere uitstraling van de vintage radiator en de hoge warmteafgifte maken de radiator bij uitstek geschikt voor grote, hoge ruimtes.

Een vintage radiator naar je hart

De vintage radiator is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Standaard wordt hij geleverd in het wit, maar je kan de radiator ook personaliseren. Hierbij heb je keuze tussen diverse RAL-kleuren, natuurkleuren, sanitaire kleuren en metallic-uitvoeringen.

De radiator is overigens verkrijgbaar in twee verschillende modellen: een standaard wandbevestiging of een ledenvoet in de kleur van de radiator.