Stalen binnendeuren? Bezoek de stijlvolle showroom van STEELIT®!

Laat je informeren & inspireren

Stalen binnendeuren? Bezoek de stijlvolle showroom van STEELIT®!

STEELIT®

Intro

Net als wij helemaal overtuigd van de STEELIT® stalen binnendeuren met standaardafmetingen? Bezoek dan zeker eens de STEELIT®-showroom in Kuurne voor nóg meer inspiratie! Daar ontdek je niet alleen het vakmanschap, maar kun je je dankzij de totaalbeleving ook perfect inbeelden hoe de deuren er in jouw woning zouden uitzien. Graag een voorsmaakje? Lees dan snel verder.  

Ga samen met ons binnen in de showroom in Kuurne.

Het bijzondere aan STEELIT®-binnendeuren? Dat zij in elk interieur passen! STEELIT® werkt met standaardafmetingen die haast in elke deuropening passen. Gevolg? Een prachtige stalen deur zonder voor duur maatwerk te moeten betalen! Ontdek er alles over in de showroom of op de website van STEELIT®.

Toonzaal met de look van stijlvol interieur

De showroom van STEELIT® is meer dan simpelweg een winkel waarin de verschillende collecties tentoongesteld staan. Frank Vandermarliere en Francis Bedert, de bestuurders, wilden een echte totaalbeleving creëren. Een showroom waarbij je je meteen kunt inbeelden hoe de STEELIT® stalen binnendeuren in je eigen woning of kantoorgebouw zouden staan, dát was het doel.

In de showroom ontdek je meteen ook hoe STEELIT®-binnendeuren het licht doorlaten en de ruimte optisch vergroten.

En of dat gelukt is! In de toonzaal zijn verschillende kamers nagebootst. Een badkamer, een slaapkamer, een woonkamer … zelfs een vergaderzaal! Je ziet dus met je eigen ogen wat de STEELIT®-binnendeuren voor jouw ruimte betekenen. Zelfs in een bistro stralen de deuren echte klasse uit!

Van architect tot particulier: iedereen welkom

Of je nu een particulier bent die een deur zoekt voor zijn interieur, een interieurarchitect die op zoek is naar inspiratie voor een volgend project of een projectontwikkelaar die met een betrouwbare partner wil samenwerken: in de showroom kun je terecht voor inspiratie & vakkundig advies.

Het is erg gemakkelijk om de verschillende deuren en collecties met elkaar te vergelijken. Op de foto: de wood-collectie.

Opgelet particulieren: het is niet mogelijk om in de showroom effectief deuren te kopen. STEELIT® werkt daarvoor met distributeuren. Wat je wel kunt doen? Alle modellen met elkaar vergelijken, je favoriete deur(en) kiezen en in de showroom ontdekken bij welke distributeur in jouw buurt je ze kunt aanschaffen. De verdelers zelf hebben vaak maar een beperkt aanbod, in de STEELIT®-toonzaal ontdek je álle deuren.

Tip: Is de showroom in Kuurne te ver voor jou? Surf dan zeker eens naar de website van STEELIT®. Ook daar vind je de volledige collecties terug én vind je gemakkelijk alle verkooppunten in jouw buurt. Zo haal jij snel en gemakkelijk je eigen STEELIT®-binnendeuren in huis!

Fotoalbum

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons

Meer publicaties van STEELIT®