Betaalbare stalen binnendeuren: ontdek de innovaties van STEELIT

Betaalbare stalen binnendeuren: ontdek de innovaties van STEELIT

STEELIT®

Intro

Dé trend van het moment? Stalen binnendeuren! En dankzij de deuren met standaardafmetingen van STEELITⓇ zijn die nog eens betaalbaar ook. En het bedrijf komt met leuk nieuws: er is niet alleen een nieuwe, stijlvolle schuifdeurrail op de markt, STEELITⓇ introduceert ook twee nieuwe afmetingen! Ontdek ze samen met ons in dit artikel.

Schuifdeuren met stijlvolle én handige rails

Tijdloos of modern: twee keuzes in rails

STEELITⓇ heeft al een uitgebreide collectie aan enkele en dubbele schuifdeuren. Daarbij hoort een tijdloze zwarte schuifrail, de STEELITⓇ Slide, die erg authentiek oogt. Die staat mooi in élke woning, maar is zeker in landelijke interieurs een extra meerwaarde.

De schuifdeurrails van STEELITⓇ staan erg elegant in jouw interieur.

Maar STEELITⓇ wilde meer, en stelt daarom een nieuwe schuifdeurrail voor: de STEELITⓇ Slide Intense. Die is ook zwart, maar is strakker dan de STEELITⓇ Slide. Ideaal voor moderne woningen, dus.

De nieuwe schuifdeurrails geven meteen heel wat extra klasse aan je interieur.

Softclose-systeem voor extra veiligheid

Beide rails zijn uitgerust met een softclose-systeem. Dat betekent dat je deur al met een zachte tik open of dicht schuift. Met je handen vol boodschappen naar binnen strompelen? Jij raakt gemakkelijk van de hal naar de keuken zonder dat je hard aan de deur moet trekken. En ook als je per ongeluk toch te veel kracht gebruikt, hoef je niet bang te zijn om je deur te beschadigen. Die remt zichzelf af: een extra beveiligingssysteem, dus!

Tip: Ontdek de nieuwe schuifdeurrails op Batibouw 2020!

Kies zelf de breedte én lengte van je deur

Wanneer je voor STEELITⓇ kiest, ga je niet voor duur maatwerk, maar voor standaardafmetingen. Het leuke gevolg? Luxueuze stalen binnendeuren aan een betaalbare prijs. STEELITⓇ had al vier courante afmetingen op de markt:

  • Breedte 875 millimeter en lengte 2014 millimeter
  • Breedte 875 millimeter en lengte 2114 millimeter
  • Breedte 975 millimeter en lengte 2314 millimeter
  • Breedte 975 millimeter en lengte 2514 millimeter

Liever een smallere deur? Dan kies je een van de nieuwe afmetingen: een deur met een breedte van 775 millimeter en een lengte van 2014 millimeter, of een met dezelfde breedte maar met een lengte van 2114 millimeter.

Tip: Welk deurmodel je ook kiest, hij is steeds beschikbaar in alle afmetingen.

Ook extra afmetingen voor dubbele deuren

Nieuwe afmetingen voor enkele deuren impliceert natuurlijk ook nieuwe afmetingen voor de dubbele deuren. En dat klopt! Deze twee nieuwe formaten kun je kiezen:

  • Breedte 1536 millimeter x lengte 2014 millimeter
  • Breedte 1536 millimeter x lengte 2114 millimeter

Het mag duidelijk zijn: zowel voor de enkele deuren als voor de dubbele exemplaren bestaat er een afmeting die bij jouw interieur past. Voor welk model kies jij? En ga je dan voor een stalen deur met glas of met hout? Laat het ons weten in de comments!

Fotoalbum

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons

Meer publicaties van STEELIT®