Tuin

't Groene Plan

Leibeeklaan 8, 2270 Herenthout

Zwemmen in je tuin zonder dat er producten worden gebruikt die schadelijk zijn voor de natuur, dat is het motto van ’t Groene Plan! In hun zwemvijvers, bio-zwembaden of hybride zwemvijvers zwem jij dus helemaal chloorvrij. Ook gaan zij voor energiezuinige systemen waardoor u 90% minder energie verbruikt dan bij wanneer u kiest voor een

Tuin

Aquatechno zwembadbouw

Moerbosstraat 26C, 8793 Waregem

Wie zorgeloos wil genieten van een plons in zijn/haar eigen zwembad, klopt best eens aan bij Aquatechno Zwembaden. Hun specialiteit? Betonnen zwembaden, bekleed met mozaïektegels. Maar ook voor de energiezuinigste oplossing of innoverende snufjes ben je bij hen aan het juiste adres.

Jacuzzi & Sauna

ClimaWorld

Kalvekeetdijk 187, 8300 Knokke-Heist

Een zwembad, swimspa of jacuzzi die naadloos opgaat in het design van je tuin? Daar helpt ClimaWorld je graag bij. Als sinds 1982 staan zij paraat met innoverende concepten zodat jij optimaal kan relaxen in je tuin. Loopt er toch eens iets fout? Doe dan een beroep op hun uitstekende nazorg!

Jacuzzi & Sauna

DcPools

Nijverheidsstraat 95, 9890 Gavere (Dikkelvenne)

De 4 pijlers van DcPools? Dat zijn zwembaden, tuinen, wellness en outdoor living. Hun doordachte ontwerpen zorgen ervoor dat jij de ultieme outdoorervaring beleeft!

Tuin

Ludo Dierckx Tuindesign

Voorteinde 85, 2260 Westerlo

Outdoor living is aan een heuse opmars bezig: buiten koken, een tuinfeest in de winter… kortom: dat ultieme vakantiegevoel, maar dan gewoon thuis! Ludo Dierckx is sinds 1978 dé referentie als het hierop aankomt. Je tuin aanleggen, een zwembad binnen of buiten plaatsen of een luxueus bijgebouw neerzetten: Ludo Dierckx is jouw aanspreekpunt!

Tuin

Tuinen Vanpoucke

Kortrijkstraat 454, 8560 Wevelgem

Uw tuin doen opleven door middel van een zwemvijver of siervijver? Daar weet Christof Vanpoucke beslist raad mee. Dit tuinbedrijf specialiseerde zich gaandeweg in het ontwerp en aanleg van vijvers. Maar ook voor het onderhoud kunt u op hen een beroep doen. Ga bij hen langs en ontdek hoe een vijver een meerwaarde is voor