Tuin

Ecoworks

Louis Brentastraat 3, 1800 Vilvoorde

Kijk jij ook liever naar een mooie, groene tuin dan naar een kale dakbedekking of gevel? Ecoworks transformeert ze tot daktuin of groengevel. Of wil je net water verwerken in je tuinontwerp, zonder onnodig water te verspillen? Dan zit je goed met een zwemvijver. Ecoworks zoekt naar duurzame en ecologische oplossingen om de natuur op

Tuin

Linea Hortus

Prinsenbos 160, 1502 Lembeek

Hou je van een tuin die warmte uitstraalt, maar tegelijk ook sober en strak is? Dat is het credo van Linea Hortus: met hun ‘warm minimalisme’ streven ze naar een rustgevend en harmonieus geheel. Al sinds 1997, bieden zij hun klanten 1 centraal aanspreekpunt: van het tuinontwerp tot de realisatie.

Tuin

Make Concepts

Herentalsebaan 67, 2240 Viersel

Groot of klein budget? Een mooie tuin moet voor iedereen toegankelijk zijn! Dat is de visie van tuinarchitect Kevin Mampay. Hij put uit zijn creativiteit en ervaring om een verbluffend tuinontwerp te creëren voor iedereen.

Tuin

Tuinen Herolds

Schansstraat 45, 3582 Koersel (Beringen)

Jij wilt graag een mooie tuin, maar hebt geen flauw idee hoe je hier best aan begint of hem onderhoudt? Herolds Tuinen begeleidt je tuinproject van A-Z zodat jij in een mum van tijd kan genieten in je eigen aards paradijs.

Tuin

Verdé tuinarchitectuur

Louizastraat 14, 2800 Mechelen

Een tuin die aansluit bij jouw persoonlijkheid én woning? Daar heeft Jorn van Verdé Tuinarchitectuur oog voor! Met zijn unieke ontwerpen, maakt hij van jouw tuin een heerlijke plek om te vertoeven.