Zwembaden & Vijvers

't Groene Plan

Plassendonk 6, 2260 Oevel

Je tuin van A tot Z laten (her)inrichten? Of je nu gaat voor een tuin met enkele leuke bloemenperkjes of je liever alles erop en eraan hebt met zelfs een hybride zwemvijver erbij: doe zeker een beroep op ’t Groene Plan! Die creëert met een uitgebreid architecturaal plan en knap staaltje maatwerk een echte meerwaarde

Veranda’s ADR Construct

ADR Construct

Herentalsebaan 451, 2160 Wommelgem

Een unieke veranda die perfect past bij jouw noden & wensen: daar zorgt ADR Construct voor. Dankzij hun persoonlijke aanpak weten ze bij ADR Construct perfect wat jij wilt en welke veranda er bij jouw woning past. Met een uniek en doordacht ontwerp gaan zij in hun eigen atelier met de beste materialen aan de

Jacuzzi & Sauna

Alpha Wellness Sensations

Stadsheide 27, 3500 Hasselt

Zou jij ook graag relaxen in het comfort van je eigen woning of tuin? Bij Alpha Wellness Sensations staan ze paraat om je wellnessdroom in vervulling te doen gaan. Sauna, stoom- of infraroodcabine? Zij ontwerpen, produceren en monteren wellnessproducten van de hoogste plank én dat met duurzame en milieuvriendelijke producten!

Zwembaden & Vijvers

Aquatechno zwembadbouw

Churchilllaan 8, 8793 Waregem

Wie zorgeloos wil genieten van een plons in zijn/haar eigen zwembad, klopt best eens aan bij Aquatechno Zwembaden. Hun specialiteit? Betonnen zwembaden, bekleed met mozaïektegels. Maar ook voor de energiezuinigste oplossing of innoverende snufjes ben je bij hen aan het juiste adres.

Veranda’s

Bulkmans Veranda's

Steenweg op Waarloos 47, 2740 Rumst

Opa Marcel startte dit familiebedrijf in 1953 en heeft Bulkmans Veranda’s sindsdien weten evolueren tot autoriteit van stalen, aluminium en houten veranda’s. Daar is hun 700m2 toonzaal het bewijs van. Jij wilt iets unieks? Dan zit je hier goed! Alles wordt op maat ontworpen, geproduceerd en geplaatst!

Jacuzzi & Sauna

ClimaWorld

Kalvekeetdijk 187, 8300 Knokke-Heist

Een zwembad, swimspa of jacuzzi die naadloos opgaat in het design van je tuin? Daar helpt ClimaWorld je graag bij. Als sinds 1982 staan zij paraat met innoverende concepten zodat jij optimaal kan relaxen in je tuin. Loopt er toch eens iets fout? Doe dan een beroep op hun uitstekende nazorg!

Jacuzzi & Sauna

DcPools

Nijverheidsstraat 95, 9890 Gavere (Dikkelvenne)

De 4 pijlers van DcPools? Dat zijn zwembaden, tuinen, wellness en outdoor living. Hun doordachte ontwerpen zorgen ervoor dat jij de ultieme outdoorervaring beleeft!

Tuinaanleg & Tuinarchitect

Ecoworks

Louis Brentastraat 3, 1800 Vilvoorde

Kijk jij ook liever naar een mooie, groene tuin dan naar een kale dakbedekking of gevel? Ecoworks transformeert ze tot daktuin of groengevel. Of wil je net water verwerken in je tuinontwerp, zonder onnodig water te verspillen? Dan zit je goed met een zwemvijver. Ecoworks zoekt naar duurzame en ecologische oplossingen om de natuur op

Jacuzzi & Sauna

Glow

Gentsesteenweg 1, 8500 Kortrijk

Een echte outdoor wellness beleving? Dat is al meer dan 20 jaar de specialiteit van Glow: zij bieden een uitgebreid wellness gamma gaande van sauna’s en infraroodcabines tot jacuzzi’s en hamams. En voor de actievelingen, voorzien zij ook home fitnesstoestellen!

Tuinaanleg & Tuinarchitect

Linea Hortus

Chaussée de Bruxelles 163, 7090 Hennuyères

Hou je van een tuin die warmte uitstraalt, maar tegelijk ook sober is? Dat is het credo van Linea Hortus: met hun ‘warm minimalisme’ streven ze naar een rustgevend en harmonieus geheel. Al sinds 1997, bieden zij hun klanten 1 centraal aanspreekpunt: van het tuinontwerp tot de realisatie.Linea Hortus is gelegen in Hennuyères, net over