Badkamer Nieuwbad

Nieuwbad

Eksterdreef 9, 2970 Schilde

Hoe je badkamerrenovatie een echt succes wordt? Dankzij de combinatie van ervaring, kennis, inzicht en persoonlijke bekommernis. En dat is exact wat je vindt bij Nieuwbad: de medewerkers komen ter plaatse voor een correcte en volledige offerte, je wordt van tegels tot sanitaire toestellen begeleid bij je keuzes, de werken worden dagelijks opgevolgd. Zo krijg

Badkamer

Sano

Dirk Martensstraat 2/6, 8200 Brugge

Inspiratie nodig voor je badkamer? Of je nu maar weinig plaats beschikbaar hebt of net op zoek bent naar een super-de-luxe badkamer, Sano Badkamers weet raad. Een eigen idee? Dan kan je bij hen langsgaan voor een 3D-ontwerp. Maar ook wanneer je zelf misschien minder creatief bent, komen zij op de proppen met een uniek

Badkamer A Shower A Day

A Shower A Day

Ledestraat 20, 9968 Oosteeklo

Een onderhoudsvriendelijke douche die met hedendaagse materialen is gemaakt? Of je nu voor een kleine douche met douchegordijn gaat of net voor een ultra-de-luxe inloopdouche: A Shower A Day plaatst je douche zoals jij dat wilt. En dat met zo weinig mogelijk naden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over ophopend vuil en

Badkamer

Acotek

Perenlaan 6, 2240 Zandhoven

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken komen heel wat vakmannen kijken: van loodgieters en schrijnwerkers tot schilders. Gelukkig kan je bij Acotek vertrouwen op 1 centraal aanspreekpunt. Zij toveren je badkamer om tot een oase van rust!

Badkamer

aQuizien

Heirbaan 256, 9220 Hamme-Zogge

Zegt aQuizien je niet meteen iets? Dan ken je bouwonderneming Matthijssens, waar aQuizien onderdeel van uitmaakt, vast wel! Hun 1300m2 grote toonzaal in Hamme-Zogge toont hoe gepassioneerd ze al 24 jaar zijn over maatwerk: van badkamers tot keukens.

Badkamer

Atelier 27

Langendam 27, 9940 Sleidinge

Graag een creatief ontwerp voor je badkamer? Atelier 27 zoekt samen met jou naar aan badkamerdesign dat aansluit bij jouw budget én levensstijl. Jouw droombadkamer wordt vervolgens gerealiseerd in hun eigen atelier: een persoonlijke aanpak op maat!

Badkamer

Badkamers Theys

Mangelbeekstraat 4, 3560 Lummen

Graag persoonlijk advies wanneer je een nieuwe badkamer kiest? Dat begrijpen ze bij Badkamers Theys maar al te goed. Hun kleinschalige team staat jou graag met raad en daad bij in uw keuzeproces. Een nieuwe badkamer kiezen was nog nooit zo leuk!

Badkamer

Bruyndonckx

Wippelberg 4, 2370 Arendonk

Welke troeven Bruyndonckx kan voorleggen? Bijna te veel om op te noemen… wat dacht je van: een inspirerende toonzaal, 3 generaties praktijkervaring, 1 centraal aanspreekpunt voor uw hele project Moeten we nog verdergaan? Nee, neem dus gewoon contact op met hen voor de realisatie van jouw badkamerproject!

Badkamer Bubbles @ Co

Bubbles & Co

Karel de Stoutelaan 30-34, 8000 Brugge

Van een strakke wastafel tot een onderhoudsvriendelijke inloopdouche: Bubbles & Co maakt van je oude badkamer een nieuw, luxueus exemplaar. Dankzij de eigen plaatsingsdienst van Bubbles & Co ben jij ook nog eens verzekerd van een kwalitatieve afwerking. Wat wil een mens nog meer?!

Badkamer

Dzignstone

Ambachtsweg 14, 3890 Gingelom

Dzignstone… what’s in a name? Dit familiebedrijf realiseert al badkamerprojecten sinds 1994 onder de naam “Group Nivelles NV”. Dzignstone is dan weer een nieuw doucheconcept. Het gebruikte materiaal is Solid Surface: een composiet met de look van natuursteen. En het kan nog een heleboel andere troeven. Ga langs bij Dzignstone en ontdek er meer over!