Architecten AR-VO Architectuur, vorm & omgeving

AR-VO Architectuur, vorm & omgeving

Heiken 81D, 2960 Brecht

Door onze jarenlange expertise kunnen wij voor elk project een aangepast traject op maat uitstippelen naar de wens van de bouwheer.

Architecten Plek interieur- en architectenbureau

Plek interieur- en architectenbureau

Atletenstraat 7, 2020 Antwerpen

Een architect vinden die zich helemaal schikt naar jouw wensen en budget, je architectuur- of interieurproject laat passen in de omgeving en meteen ook eens zorgt voor de nodige functionaliteiten? Denk dan eens aan Plek interieur- en architectenbureau! Zaakvoerder Els en haar medewerkers staan klaar om van jouw (ver)bouwwerken een energiezuinig succes te maken. Want

Architecten TEN Architects

TEN Architects

Jan Van Rijswijcklaan 4, 2018 Antwerpen

Toewijding, creativiteit, kwaliteit, duurzame materialen en een sterk gevoel voor detail: dat zijn de kernwoorden van TENARCHITECTS. De architecten en interieurarchitecten van TENARCHITECTS combineren hun duidelijke visie en kennis met goede communicatie. Zo loopt jouw project steeds op rolletjes. En dat steeds in harmonie met de omgeving!

Architecten

AP/ART

Maasfortbaan 203, 2500 Lier

Elk bouwproject heeft zijn eigen verhaal: de strakke villa of landelijke hoeve, het opvallende bedrijfsgebouw of de stijlvolle en toch rendabele meergezinswoning. Wij luisteren naar dat verhaal, toetsen de mogelijkheden af en vertalen die in een uniek architectuurproject.

Architecten

Architectenburo Eeckman & Partners

Aannemersstraat 46, 9040 Sint-Amandsberg

Luck Eeckman is de drijvende kracht achter Architectenburo Eeckman. Hun kracht? Doordat het een kleinschalig bureau is, kunnen ze jou een uiterst persoonlijke service bieden. Zo ben je zeker dat er tot in de kleinste details aan jouw wensen wordt voldaan!

Architecten

Do Modus

Bokrijkseweg 3, 3520 Zonhoven

Een woning die echt als thuis aanvoelt? Daar streeft Architectenbureau Do Modus bij elk ontwerp naar. Door creatieve en betaalbare oplossingen aan te reiken, bekomen zij elke keer opnieuw de perfecte harmonie tussen functioneel en comfort. Kortom: de ideale dirigent voor jouw (ver)bouwproject!

Architecten

Kris Van der Meirsch

Rietweg 3, 9820 Merelbeke

Van plan een woning in landelijke of pastorijstijl te (ver)bouwen? Architect Kris Van der Meirsch weet als geen ander hoe je die authentieke uitstraling kan bekomen, zonder in te boeten op kwaliteit!

Architecten

MAN Architecten

Kalkstraat 62, 9100 Sint-Niklaas

De architecten en interieurarchitecten van MAN Architecten staan voor duurzaamheid, esthetiek maar ook nauwlettende planning- en kostenbeheer. Niet alleen begeleiden zij jou in het ontwerp van je droomwoning, maar ze staan jou evenzeer bij tijdens het (ver)bouwproces!