Stijlvolle kantoorindeling met keuken als ideale ontspanningsplek

Productiviteit verzekerd

Stijlvolle kantoorindeling met keuken als ideale ontspanningsplek

SD Schrijnwerkerij en interieurbouw

Intro

Met plezier naar het werk gaan? Geen probleem voor de werknemers van dit kantoor in Herentals! Inspiratieguru SD Schrijnwerkerij zorgde niet alleen voor handige en stijlvolle locker- en archiefkasten, maar ook voor een industriële keuken als dé ideale ontspanningsplek tussen het harde werken door. Even benieuwd als wij? Lees dan zeker verder!

Industriële keuken voor een ontspannen pauze

Werkblad met verlijmde spoelbakken

De stijlvolle keuken was je ongetwijfeld meteen opgevallen. Een gezellige apéro op vrijdagavond? We’re in! De werkbladen zijn gemaakt van mdf. Als afwerking kregen ze een laag microtopping in een unieke betonlook. Dankzij die microtopping is het werkblad trouwens volledig naadloos. Dat maakt het des te eenvoudiger om vuiltjes of gemors te poetsen.

Een uniek, naadloos werkblad dat na eventueel gemors zo weer is opgekuist.

Zelfs aan de spoelbakken is geen naad te vinden: die zijn volledig in het werkblad verlijmd. Zo gaan de gootstenen mooi op in het geheel. Hét pronkstuk? Dat is de zwarte Boretti-kraan, meer specifiek de Rossanorero. Die kraan heeft niet alleen een luxueuze look, maar is daarnaast ook erg handig. Ze is immers uittrekbaar, waardoor je beide spoelbakken in geen tijd volledig poetst of potjes gemakkelijk uitspoelt.

Het contrast tussen de bruingrijze betonlook en de zwarte afwerking zorgt voor een industriële uitstraling.

Contrast met zwarte keukenkastjes

Ook de buitenkant van de keukenkasten bestaat uit zwarte mdf, die voorzien is van een beschermend laagje vernis. De kasten hebben dus niet alleen een moderne uitstraling, ze zijn ook extra beschermd tegen bijvoorbeeld vuil of krassen. In de fronten zijn daarbovenop ook nog eens groeven getrokken. Zeker in combinatie met de betonlook van het werkblad zorgt dat voor een origineel contrast dat de industriële uitstraling van de keuken extra in de verf zet.

De glazen nissen bieden voldoende plek voor versnaperingen of decoratie.

Ook binnenin keukenkasten aan details gedacht

Binnenin zijn de keukenkasten dan weer afgewerkt met melamine. Dat materiaal is erg onderhoudsvriendelijk. De randen van de kasten zijn afgeplakt met een waterbestendige pvc-band. Een onhandige collega die wel eens durft te morsen? Daarover hoef je je alvast geen zorgen te maken. ;-)

Een leuk weetje: de koelkasten zijn bovenaan afgewerkt met een tafelblad. Daardoor sluiten die mooi aan bij het hogere werkblad. Ook de krukken bestaan uit tafelblad: elk detail klopt!

Neem jij net een vieruurtje, maar is je collega nog druk bezig? Die laatste heeft geen last van jouw lawaai, want de scharnieren van de keukenkastjes hebben een geïntegreerde demping. Ze zullen dus niet plots hard toeklappen. Geen luide plof, maar kastjes die zachtjes sluiten.

Glazen nissen maken het geheel af

Tot slot is de keuken ook afgewerkt met subtiele nissen. Op de glazen leggers in de nissen is er plek genoeg voor wat gezellige decoratie, kruiden of enkele versnaperingen. De ledverlichting maakt er een extra stijlvol geheel van.

Lockerkasten in dezelfde stijl als de keuken

De look van de keuken werd doorgetrokken naar de lockerkasten. Die laatste zijn gemaakt van onbehandelde zwarte mdf. De lockerkasten worden dagelijks gebruikt om waardevolle spullen in op te bergen, het materiaal moet dus zeker stevig genoeg zijn. In de lockerkasten heeft SD Schrijnwerkerij gezorgd voor twee handige dubbele kasten: in de eerste is er plek voor de sleutelkasten, de andere is voorzien met legplanken. Zo slingeren er nooit meer onnodige documenten rond op de bureaus. Proper én stijlvol: check!

In deze handige én stijlvolle lockerkasten worden alle belangrijke documenten veilig opgeborgen.
Ook de archiefkast is aan de hand van SD Schrijnwerkerij en interieurbouw!

Fotoalbum

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons

Meer publicaties van SD Schrijnwerkerij en interieurbouw