Ergonomische keukenindeling: zo leg je geen meters extra af

Niemand legt in zijn keuken graag talloze meters af van de spoelbak naar de kookplaat en van de kookplaat naar de koelkast. Experts zijn het erover eens dat deze drie keukenonderdelen de belangrijkste zijn; zij vormen de zogenaamde ‘keukendriehoek’. In een ergonomische keuken mag de totale afstand die je moet afleggen om van de spoelbak naar de kookplaat, van de kookplaat naar de koelkast en van de koelkast terug naar de spoelbak te raken, niet groter zijn dan zes tot acht meter. Die filosofie nam SD Schrijnwerkerij mee in dit project en creëerde een mooi voorbeeld van hoe het anno 2020 moet!

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons

Meer publicaties van SD Schrijnwerkerij en interieurbouw