Bel-etage in Borgerhout: hier kan je levenslang wonen

Ook als je ouder wordt, blijf je het liefst zo lang mogelijk in je eigen woning: het is toch je thuis! Deze bel-etage was echter niet ideaal om in te verblijven op je oude dag. Vooral de tuin was moeilijker bereikbaar . Daarom werd de keuken naar beneden gebracht. Nu is de keuken en de tuin met elkaar verbonden. Ook als je wat slechter te been bent, is de tuin binnen handbereik. Een handige glazen lift verbindt de verschillende verdiepingen. Opmerkelijk detail: door de vochtigheid in dit gebied, bestaat de tuin uit een terras gecombineerd met verhoogde tuinelementen.

Beeldmateriaal door ©Plek interieur- en architectenbureau

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons

Meer publicaties van Plek interieur- en architectenbureau