Interieur - Badkamer

Facq sanitair & verwarming

Facq is al sinds 1880 uw partner voor sanitair in de badkamer & keuken, verwarming & hernieuwbare energie en meer! U kan er niet alleen terecht voor producten voor de badkamer en keuken maar u ontvangt er ook steeds professioneel en persoonlijk advies. Zo bent u er zeker van dat u steeds de juiste keuze maakt op vlak van sanitair en verwarming!

Uw partner voor sanitair, verwarming & hernieuwbare energie

Het assortiment van Facq biedt u een totaaloplossing voor uw sanitair en verwarming. Van de badkamer tot de keuken en van verwarmingselementen tot zonneboilers. Voor iedere categorie biedt Facq u een ruime keuze aan merken, producten en oplossingen.

Wat betreft de badkamer kan u inspiratie opdoen en producten ontdekken aan de hand van de diverse collecties: Classic, Cottage, Metropolitan en Retro. Zo vindt u steeds de juiste producten die aansluiten op de stijl van uw badkamer. Of u nu kiest voor strak, landelijk of klassiek: Facq biedt u de mogelijkheid om uw badkamer naar wens in te richten. En ook voor de keuken hebt u de keuze uit verschillende stijlen op vlak van spoelbakken en (meng)kranen. Zo kan u uw favoriete stijl zowel in de badkamer doortrekken naar de keuken.

Ten slotte kan u bij Facq ook terecht voor verwarming, ventilatie en hernieuwbare energie. Via de website ‘Het Groene Huis’ informeert Facq u over alle mogelijkheden om zo economisch & ecologisch mogelijk om te springen met energie. Daarbij belichten ze de verschillende onderdelen in uw huis en tonen ze u de diverse mogelijkheden:

Enkele troeven en sterke cijfers:

  • meer dan 550 personeelsleden en 29 verkooppunten verspreid over heel België
  • een perfecte service en goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers
  • 2 regionale opslagruimtes van 35.000 m² in totaal met een centraal logistiek depot in Zaventem
  • kwalitatieve producten van gekende merken aan competitieve prijzen
  • Facq behaalde als eerste in zijn branche het ISO 9001-certificaat wat de kwaliteit van zijn producten en diensten garandeert
15/12/2011
Volgende artikel
DVV