Outdoor - Zwembaden & vijvers

Een binnenzwembad: het hele jaar door zwemplezier!

Laat het maar sneeuwen, kraken en vriezen… Met een binnenzwembad is dagelijks zwemplezier verzekerd. Bovendien zorgt een binnenzwembad voor een permanente oase van rust in huis…

Voordeel van het binnenzwembad

In de eerste plaats is zwemmen ontspannend, niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je geest. Een heerlijke plons na een lange werkdag doet wonderen. Daarbij is zwemmen een training voor je hele lichaam. Zo blijf je dus fit!

Een privé-binnenzwembad biedt nog eens het voordeel dat je de deur niet uit moet en je hoeft geen rekening te houden met openingsuren. Met een binnenzwembad kan je op elk gewenst moment een heerlijke duik nemen en je hebt alle bewegingsvrijheid.

De praktische voordelen van het binnenzwembad? Je hebt geen dakzeil meer nodig om het zwembad, bijvoorbeeld bij slecht weer, af te schermen. Daarnaast is er ook geen vergunning vereist.

Een binnenzwembad? Nooit meer afhankelijk van het weer!

Misschien wel het grootste voordeel van een binnenzwembad: je moet niet naar het weer of het seizoen kijken. Kleren uit en plons, binnen enkele minuten ben je baantjes aan het trekken.

Zeker in België is dit een belangrijk voordeel. Want, een zwembad is een grote investering en het is zonde als je maar een beperkte periode per jaar plezier hebt van deze investering. Dagelijks zwemmen? Geniet thuis van een privé binnenzwembad en het vakantiegevoel is binnen handbereik.

Zwemmen in openlucht?

Een binnenzwembad heeft wel als nadeel dat het dak erop blijft als de zon schijnt. Is dit voor jou een te groot nadeel? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zwembad met zwembadoverkapping. Op deze manier kan je op alle momenten ten volle genieten van je zwembad.

In de zomer zwemt u in open lucht, begint het te regenen? Je kan de overdekking gemakkelijk dichtschuiven. Met zo’n overdekking kan je het zwemseizoen drastisch verlengen, maar het hele jaar door zwemmen wordt toch wat frisjes in het najaar.

14/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
P-inkterior – het interieur inrichten met roze
Volgende artikel
Plantenkathedraal: een symbiose tussen mens en natuur