Outdoor - Wellness

Verwennerij voor haar en huid: 4 dingen die je moet doen in de douche

Verwennerij voor haar en huid: 4 dingen die je moet doen in de douche

Douchen. We doen het bijna dagelijks. Even wat shampoo in de haren, onszelf helemaal inzepen tot het schuimt, en klaar! Of niet? Beperk je je tijdens je douchebeurt slechts tot deze basics, dan ontloop je heel wat doucheplezier. We schotelen je graag vier tips voor om het ontspanningsgevoel in de douche een niveau hoger te tillen.

1. Gezichtsverzorging in de douche

Wist je dat je heus geen half uur nodig hebt om een gezichtsmasker te laten intrekken? Er bestaan heel wat scrubs en maskers waarvoor vijf minuten ruim voldoende is. Zo kun je ze perfect combineren met je douchebeurt. Laat het masker zijn werk doen terwijl jij de rest van je lichaam inzeept. Bovendien zet de warmte van de douche je poriën open, waardoor je huid de voedingsstoffen en vitaminen beter opneemt.

2. Twee-in-één: haar- en voetverzorging

Verwennerij voor haar en huid: 4 dingen die je moet doen in de doucheWil je glanzender en zijdezacht haar zoals in de reclamespotjes? Dan wrijf je je haarpunten het best in met wat conditioner. Dat is niks nieuws, maar wist je dat je met de overschot aan je vingers jezelf een mini mani- en pedicure kunt geven? In plaats van je handen af te spoelen, masseer je nagelriemen en hielen met de overschot van het product.

3. Laat de kunstenaar in jezelf los!

Sta je onder een lekker hete douche, dan duurt het niet lang vooraleer de hele ruimte aangedampt is. Vervelend? Nee hoor! Het is net de ideale moment om je innerlijke Picasso de vrije loop te laten.

4. Zing de longen uit je lijf

Verwennerij voor haar en huid: 4 dingen die je moet doen in de douche

Ben je geen tekentalent, geef je stembanden dan eens een kans. Je staat alleen onder de douche, er is niemand in de buurt. Ideaal om je – letterlijk – helemaal bloot te geven. Kun je wat begeleiding gebruiken? Dan is een badkamerradio jouw ultieme badkameraccessoire.

 

28/02/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tuintrend 2017: teakhouten tuinmeubelen
Volgende artikel
De mogelijkheden voor een complete dakrenovatie