Outdoor - Wellness

Hippe hottubs voor nog meer winterplezier!

Hottubs of tünni’s zijn houtgestookte buitenbaden. Zomer of winter, met uw partner, familie of vrienden: met een hot tub kan u vanuit uw dampend tuinbad de sterrenhemel bewonderen! De combinatie van de frisse buitenlucht en het lekker warme water zorgen ervoor dat u uw ultieme ontspanningsmoment voortaan in uw eigen tuin beleeft!

Milieuvriendelijke hot tub

De houtgestookte hottub maakt zich sterk dat hij milieuvriendelijk is, hij maakt namelijk geen gebruik van elektriciteit of chemicaliën, maar verwarmt zich met een houtkachel. Er bestaan echter ook elektrische hot tubs. Ideaal voor uw buitenspa!

Een hottub kopen?

Een kwalitatief volwaardige houten hottub kan u aanschaffen vanaf 2000 euro, inclusief hottub kachels. U kan kiezen uit verschillende houtsoorten, afhankelijk van uw budget. Hoe duurder het hout, hoe duurzamer het bad. De goedkoopste houtsoort, Nordic pine, gaat zeker 10 jaar mee. Populair zijn ook de hottubs uitgevoerd in kunststof. Toch nog niet helemaal overtuigd van uw aankoop? Dan kan u ook een hottub huren.

Een hottub maken?

U kan zelf uw nordic hottub maken of het voor u laten doen. Maar voor de moeilijkheid hoeft u het niet te laten: een buitenbad maken is gemakkelijker dan een kast van Ikea in elkaar zetten.

Tip voor maximaal hottub genot

Om uw ervaring helemaal af te maken kan u een paar druppels etherische oliën aan het water toevoegen, maar ook zonder geeft de badkuip een heerlijke houtgeur af.

09/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een stopcontact plaatsen in 10 stappen
Volgende artikel
Nestkastjes bouwen? Design vogelhuisjes!