Outdoor - Wellness

Geniet thuis van wellness in je eigen badkamer – hamams & sauna’s

Een heerlijk, warm bad kan deugd doen en enorm ontspannend werken. Om in de badkamer te genieten van jouw verdiende portie me-time, is wellness in de badkamer een uitstekende keuze.

Wellness in de badkamer

Om te relaxen na een bewogen dag kan een hete douche of een rustgevend bad wonderen doen. Door wellness toe te voegen aan je eigen badkamer, maak je van deze plek in huis de uitgelezen plaats om te onthaasten. Wellness heeft namelijk een ontspannend en ontstressend effect op lichaam en geest.

Dompel onder in je lievelingsmuziek

Voeg nog een extra dimensie toe aan ontspanning met Sound Wave van Kaldewei. Dit innovatief bad-audiosysteem maakt van het ligbad een klanklichaam. Het bad functioneert met andere woorden als resonantielichaam en zorgt, zowel met als zonder water, voor een bijzondere geluidsbeleving. De Sound Wave wordt in afzonderlijke elementen onzichtbaar onder het ligbad geïnstalleerd en via een ontvanger kunnen audiobestanden van elk bluetooth-compatibel apparaat beluisterd worden.

Voel je als herboren dankzij hamam

Om rust te vinden in je badkamer kan je ook kiezen voor een multifunctionele douchecabine uitgerust met een hamam-optie. Dat wil zeggen dat je douche uitgerust is met een stoomgenerator, verlichting met wisselende kleuren, een audio module en een commandopaneel. Het voordeel van hamam in je douche? Het is enorm goed voor je gezondheid! Het revitaliseert, stimuleert en verfrist je lichaam, bovendien is het goed voor je huid en maakt het je luchtwegen vrij.

Relaxen in de sauna

Ben jij eerder te vinden voor een sauna? Dan kan je ervoor kiezen om een houten cabine in je badkamer te plaatsen. In deze cabine wordt een warmtebron geïnstalleerd die vulkanische stenen opwarmt. Naast een relaxerende werking, heeft de sauna ook een positieve invloed op de bloedcirculatie en verdrijft het vermoeidheid.

24/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Pure® schuifdeurbeslag voor karakteristieke schuifdeuren
Volgende artikel
Beste tijd om een woning te kopen is nu