Interieur - Badkamer

Wegdromen: je eigen wellnessruimte met verwenbad!

wellnessruimte thuis verwenbad

Een trend die wij de laatste jaren hebben opgepikt in architectuur en interieurontwerp, is de inrichting van een privé wellnessruimte in huis. Niet zozeer een badkamer met een ‘spa feeling’, maar een heuse aparte ruimte met verwenbad, sauna, muziek, loungezetels, … waar je honderd procent kunt relaxen na een drukke werkweek.

Wellnessruimte thuis?

De inrichting van een landelijke villa of een luxueuze loft biedt enkele kansen die je in een ander soort woning niet hebt. Een van de meest uitgesproken trends de laatste tijd is de inrichting van een wellnesskamer of home spa. Wat je je daar precies bij moet verstellen? Denk aan een rustgevende ruimte die is ingericht zoals een wellnessoord, maar dan in het klein en alleen voor jou. Met andere woorden: het toppunt van luxe en comfort in je eigen huis. Zalig, toch?

sauna wellnessruimte

Een wellnessruimte inrichten

In je persoonlijke wellnessruimte staat ontspanning centraal. Een relax- of loungezetel mag uiteraard niet ontbreken. Bij voorkeur zet je de zetels op een plekje waar je in alle comfort de krant of een tijdschrift kunt lezen, of een dutje doen natuurlijk. Ideaal is een plek voor een grote ruit of glazen wand. Net zoals wellnessoorden en thermen almaar vaker een panoramasauna hebben – met uitzicht over het zwembad, de tuin of de wilde natuur – is een glazen wand met uitzicht over de eigen tuin het neusje van de zalm in een home spa.

Een wellnessruimte inrichten

De Blue Moon Pool van Duravit is onmisbaar in een zalige ontspanningsruimte. De Blue Moon Pool is een rond bad in een vierkante, design ommanteling en straalt honderd procent elegantie uit. Dit verwenbad is 140 x 140 cm groot en 50 cm diep. Dankzij de vierkante vorm past het bad perfect tegen een muur of in een hoek, maar niks houdt je tegen om de Blue Moon Pool gewoon vrijstaand te plaatsen. Meer nog, de houten omkadering in tinten van wengé en kerselaar mag zeker gezien worden!

milieu_bleu moon-p1agsa0l1iavp1eba1lm37ocbn0

p_blue moon_-p1agsa0l1ipi317qa8ae1dctg2j

 

28/04/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De voor- en nadelen van gevelpleister of crepi
Volgende artikel
Kies eens een ander materiaal voor je badkamervloer