Outdoor - Tuin

Tuintips: spelen met het kleurenpallet van de herfst

De foto van dit sprookjeshuisje in Wales betoverde het iWonen team. Niet enkel in het voorjaar als alles mooi groen is, maar ook in de warme kleuren van het najaar straalt deze cottage woning. Wil jij ook zo’n prachtig kleurenpallet in jouw tuin? Dan komen onze tuintips zeker van pas!  

Tuintips: het najaar is niet saai

Dat de tuin in het najaar saai is, is duidelijk een misvatting. Dat bewijst de foto van dit kleurrijke cottage huisje in Engeland met overtuiging. In het najaar kan je genieten van bloeiende planten en heesters in de meest fantastische kleuren! Niet alleen de blaadjes van de bomen verkleuren in de herfst, ook planten en bloemen hebben prachtige kleuren in het najaar.

Tuintips: opvallende, kleurrijke herfstplanten

Kies in je tuin voor een bloeiende herfstkrokus, sedum en herfstchrysanten. De ene valt op door haar blad, de andere door haar prachtige bloemen of door kleurrijke siervruchten. Je tuin krijgt in het najaar ook een kleurrijke boost door allerlei hulstsoorten, sierappels, sneeuwbes en kardinaalsmuts!

Tuintips: nog een laatste keer genieten

Geniet van alle kleuren in jouw herfsttuin, want voor je het weet ik Koning winter daar en bedekt hij alles met een koude, witte laag sneeuw! Neem dus ook de nodige ‘voorzorgsmaatregelen’ zodra de eerste vrieskoude aanbreekt!

18/09/2013

One Reply to “Tuintips: spelen met het kleurenpallet van de herfst”

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Bijzondere najaarsactie: win een Fatboy woonkamer dankzij Warner Home Video
Volgende artikel
DIY: Beestige voorraadpotten sieren de keuken