Outdoor - Tuin

Tuininspiratie: landelijke tuinmeubelen

Of je nu een kleine tuin, grote tuin of een balkon hebt, buiten moet een plek zijn waar je je thuis voelt. Heb jij een voorkeur voor natuurlijk materialen, zachte kleuren en romantische sferen? Dan ben jij op je plek in een landelijke tuin. Ter inspiratie laat ik je vandaag de mooiste landelijke tuinmeubelen zien. En ook mijn persoonlijke favoriet komt voorbij!


Ik ben Anne, blogster van Kees Smit Tuinmeubelen. Ik ben een echt buitenmens en breng mijn vrijetijd het liefst de hele dag buiten door. Een tuin zonder tuinmeubelen is in mijn ogen geen tuin. Daarom blog ik graag over het buitenleven in combinatie met diverse tuinmeubelen. Ik ben gek op natuurlijke kleuren en landelijke stijlen. In mijn droomtuin zie je daarom geen strakke lijnen en vormen.

Ontdek alle gastblogs op Inspirerend Wonen of meld je zelf aan om te bloggen!


Ontspannen in een loungeset

Na een lange werkdag is heerlijk om tot rust te komen in je tuin. Dé tuinmeubelen om in te ontspannen zijn natuurlijk loungesets. Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben ze een groot aanbod in loungesets met een landelijke uitstraling. Neem bijvoorbeeld deze stoel-bank loungeset van Manifesto. Deze is gemaakt van open vlechtwerk en heeft een prachtige, ronde vormgeving.

Ga jij voor de taupekleurige of de grijze variant?

Dineren in landelijke tuinmeubelen

Op een warme dag ben ik gek op dineren in de tuin. Het liefst samen met vrienden en familie. Heerlijk vind ik dat, een avond buiten met mensen om je heen waar je van houdt. Een diningset is hierbij een absolute must! Mijn persoonlijke favoriet is een diningset van teakhout, dit geeft mij hét landelijke gevoel. Maar ook een teakhouten tafel in combinatie met tuinstoelen van wicker passen perfect in een landelijke tuin. Kijk je mee?

Een stoere picknickset van het merk ROUGH:

Heb je liever een zetel met rugleuning? Deze tuinset van ROUGH bestaat uit een ronde tafel met vijf stapelbare zetels:

Deze landelijke tuinmeubelen bestaan uit een robuuste, houten tafels en zetels van vlechtwerk:

 

Tijd voor jezelf in een hangstoel

Soms heb je even tijd voor jezelf nodig, niet waar? Kees Smit Tuinmeubelen snapt dat heel goed. Je vindt bij Kees Smit daarom prachtige hangstoelen van wicker in verschillende kleuren. Deze eivormige stoel hoort met zijn romantische uitstraling zeker in het rijtje thuis van landelijke tuinmeubelen. Zie jij jezelf al zitten in de zon met een goed boek?

 

10/06/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zwammen in de muur? Perfect! Binnenkort bouwen we er huizen mee
Volgende artikel
Daar zijn de mieren weer. Zó houd je deze ijverige baasjes tegen!