Outdoor - Tuin

Sfeervolle tuinverlichting voor een romantische sfeer

De lente staat voor de deur, dat wil zeggen dat de eerste bloemen en planten te voorschijn komen. Dat wil ook zeggen dat het tijd is om je handen uit de mouwen te steken en je tuin weer sfeervol in te richten. Zorg dat jouw tuin gezien mag worden en gezien wordt met prachtige tuinverlichting!

Tuinverlichting schept sfeer

Met de juiste tuinverlichting creëer je een romantische sfeer in de tuin. Ga op zoek naar de eyecatchers in jouw tuin en zorg ervoor dat deze extra belicht worden. Ook in de hoekjes waar een extra touch welkom is, kan je tuinverlichting plaatsen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je je tuin volledig gaat verlichten. Kies voor een mooie afwisseling tussen licht en donker om de juiste toon te zetten. Op die manier zullen de tuinverlichting, je woning en tuin één mooi geheel vormen.

Tuinverlichting kiezen

Welke tuinverlichting je kiest, is afhankelijk van je persoonlijke smaak. Toch willen we je enkele tips meegeven als je tuinverlichting gaat kiezen. Zo is het belangrijk dat deze sfeervolle verlichting past bij de stijl van jouw tuin en woning. Daarnaast moet je rekening houden met de monteermogelijkheden en eventueel de aanwezigheid van elektriciteit.

Sfeervolle tuinverlichting van Dauby

Om een romantische toon te zetten in jouw tuin, kan je kiezen voor de sfeervolle theelichthouders van Dauby. In het Pure Lights assortiment vind je namelijk theelichthouders die je eenvoudig tegen de muur kan monteren. Dit geeft je woning een meerwaarde en maakt van je tuinverlichting een prachtige eyecatcher.

Het voordeel van deze sfeervolle tuinverlichting van Dauby, is dat het geen elektriciteit nodig heeft. Bovendien is de verlichting door zijn strak karakter en doorleefd patina breed inpasbaar. Heb je een landelijke of eigentijdse woning? De Dauby Pure Lights theelichthouders sluiten perfect aan bij elk type woning. Ze waarderen je woning zelfs op dankzij de unieke uitstraling.

27/02/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Aroeira III House: een hedendaagse design woning in Portugal
Volgende artikel
10 out the box manieren om Lego te gebruiken in je woning