Doe Het Zelf

Een schutting plaatsen: zelf doen of laten doen?

schutting plaatsen

Als je schutting hebt uitgekozen, moet deze natuurlijk ook nog geplaatst worden. Maar hoe ga je dat regelen? Heb je genoeg ervaring om het zelf te doen of wil je liever het werk uit handen geven?


Gastblogger Iris is geïnteresseerd in tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Ze heeft een echte liefde voor houtproducten in de tuin. Ze schrijft hier dan ook graag over. In haar vrije tijd is ze veel bezig in haar tuin en gaat ze graag hardlopen in het bos.

Ontdek alle gastblogs op Inspirerend Wonen of meld je zelf aan om te bloggen!


Zelf aan de slag

Op zich is een schutting plaatsen niet heel ingewikkeld. Het is wel fijn als je er iemand bij hebt: dat gaat makkelijker en bovendien sneller. En als je iemand kent die ervaring heeft met het plaatsen, dan is dat natuurlijk helemaal handig!

Een belangrijke tip is om de klus goed voor te bereiden. Niet alleen met de juiste materialen, maar ook wat betreft de plek. Heb je buren, dan is het wel zo handig om je plannen even met hen te bespreken. En misschien kun je samen met hen de schutting plaatsen. Dan heb je meteen hulp en het scheelt natuurlijk in de kosten.

Je schutting laten plaatsen

Heb je geen zin in al dat gedoe, dan kun je natuurlijk ook de schutting door een bedrijf laten plaatsen. Dan weet je zeker dat deze goed komt te staan en heb je er zelf geen omkijken meer naar. Het is wel belangrijk om even goed te informeren naar de kosten, want een schutting kopen én laten plaatsen door het bedrijf kost uiteraard meer dan wanneer je het zelf doet. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst een offerte opvragen voor een schutting inclusief plaatsing, dan weet je de kosten en kun je vergelijken of je het dat waard vindt of dat het je toch liever zelf doet.

Weet je genoeg en wil je eens kijken welke schuttingen er zijn? Of wil je juist meer informatie? Dan kun je ook terecht op de website van Schuttingwinkel.com.

01/05/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Kan ik zelf mijn matras reinigen?
Volgende artikel
Welk materiaal is het best geschikt om je schoorsteen te isoleren? Op onderzoek!