Outdoor - Oprit & Terras

Re-Trouvé design tuinmeubelen

Een heerlijke stalen tuinmeubelen, geïnspireerd op het klassieke ontwerp, maar met een flinke portie ironie: dat is waar deze design tuinmeubelen van Emu voor staan.

Patricia Urquiola

Patricia Urquiola is een van de grootste designers van het moment. Ze ontwerpt voor de grootste design huizen B&B Italia, Kartell, MDF Italia en Moroso. La Urquiola gaf alweer het beste van zichzelf en inspireerde zich op de stalen tuinmeubelen die populair waren in de jaren 50. Toen had bij wijze van spreken iedereen een tuinmeubelset uit gebogen ijzer met krulletjes en tierlantijntjes.

Design tuinmeubelen met een romantische toets

De hedendaagse versie is romantisch en hedendaags. Door de sierlijke, ronde staaldraden zien de tuinstoelen en tuintafels er als geweven uit. Op die manier passen ze perfect in een gezellige sfeer vol twijgen en planten, zoals onder een pergola, in een hoekje in de tuin of op een terras. Naast design tuinstoelen en -tafels kan je ook bijhorende plantenbakken vinden in de serie. Ook tuinkussens kan je als apart accessoire bestellen. De meubeltjes zijn verkrijgbaar in zes hippe kleuren: wit, turkoois, geel, zwart, oranje en groen. 

01/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Voor een prikkelende zomer: cactussen in je interieur
Volgende artikel
Meubelbeslag: hoe een meubelknop monteren?