Outdoor - Tuin

Heerlijke schaduwplekken dankzij buiten gordijnen

Decoreer je terras met gordijnen, heldere zonneschermen en luifels. Ze creëren verkoelende schaduwplekken en geven kleur aan je tuin. Maak je tuinhuisje of terras aantrekkelijker en comfortabeler met buiten gordijnen!

Buiten gordijnen, verkoelende schaduw

Heb je een beetje schaduw nodig? Een zonnescherm uit huislinnen is een creatief en eenvoudig alternatief voor traditionele luifels en parasols. Bovendien geef je het terras zo een persoonlijke touch! Creëer met lichte stoffen een zonnescherm of luifel om je te beschermen tegen de zon. Met deze buiten gordijnen en zonweringen ontstaan er gezellige hoekjes in je tuin. Unieke, gezellige en kleurrijke plekjes om ten volle te genieten van een warme zomerdag!

Stralende buiten gordijnen

Buiten gordijnen voegen een beetje privacy toe aan je veranda, tuinhuisje of terras. Met moderne gordijnstoffen in diverse kleuren voeg je in geen tijd pit toe aan je tuin. Tuin gordijnen geven je terras een luchtige en gezellige uitstraling. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook functioneel, ze zorgen voor een fris briesje en verkoelende schaduw. Net als het zonnescherm, kan je buiten gordijnen zelf maken uit een lichte stof. Kies voor stralende kleuren, een zomerse print of net een neutrale kleur voor rust.

Vakantiesfeer

Zelfgemaakte zonnewering is heerlijk om achter te rusten. Scherm je pergola deels af met een binnen gordijn en geniet van een goed boek. Niets is zaliger dan een wapperend kleurrijk gordijn dat langs je door waait als er een beetje wind komt op zetten. Buiten gordijnen brengen de vakantiesfeer volledig naar je tuin!

17/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Voor ijskoude drankjes, zomerse aperitief en gezelligheid op je terras!
Volgende artikel
Top 6 tuintrends 2013: tuinideeën om ten volle van te genieten