Outdoor - Oprit & Terras

De mooiste tuinverlichting voor een zwoele zomeravond

We kijken reikhalzend uit naar zwoele zomeravonden op het terras of in de tuin. Hier is alvast een collectie sfeervolle tuinverlichting die jouw tuin in een romantische en warme sfeer hult!

Pod Lens tuinverlichting van Luceplan

Ross Lovegrove inspireerde zich op de knoppen van een bloem en ontwierp heerlijke verlichting voor tuin, terras of rond het zwembad… De Pod Lens kan groot of klein zijn, in de grond steken of vasthangen aan de takken van de bomen. De tuinlampen zijn waterdicht, licht, energiezuinig en bovenal ook heel sfeervol! 115, 05 euro

 

Lichtslingers van Happy Lights

In het Antwerpse winkeltje Happy Lights’ kan je gekleurde bollen uit katoendraad kopen en daarmee een lichtslinger maken. Met al hun kleurenpracht maken deze lichtslingers zwoele zomeravonden extra gezellig… Op de website van Happy Lights kan je jouw slinger online samenstellen. Een slinger van 20 bollen kost 21 euro, voor een slinger van 35 bollen betaal je 31 euro en voor 41 euro krijg je een slinger van 50 bollen toegestuurd.

 

Moonlight buitenverlichting

De Moonlight buitenlampen zijn ondertussen al even op de markt, maar het kunstmaanlicht blijft een uitblinker! Deze lichtobjecten in de vorm van bollen of halve bollen zorgen voor verrassende lichteffecten in de tuin, in vijvers of zwembaden, langs tuinpaden, op het terras of in serres. Met Moonlight bollen is het voortaan altijd volle maan!

 

Nog meer tuininspiratie…

 

13/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
DIY – Tuinhuis schilderen: tips & tricks!
Volgende artikel
Stadstuintjes, voor een groene oase in de stad!