Outdoor - Oprit & Terras

Batibouw 2012 : Mensotti design tuinmeubelen

De redactrices van Inspirerend Wonen verkenden Batibouw 2012 en de elegante design tuinmeubelen van Mensotti trokken meteen hun aandacht. Tuinsalons, tuintafels, rieten zetels, eenvoudige zitbanken, XXL parasols, ligstoelen, tuinstoelen, bars en decoratie… het Mensotti gamma is rijk en gevarieerd !

Tuinmeubel ontwerpen, 100% Belgisch

Mensotti is een Belgisch familiebedrijf dat tuinmeubels ontwerpt die opvallen door hun origineel en innovatief design. De meubels zijn uniek, op maat gemaakt en 100% Belgisch : jij kiest, Mensotti werkt uit ! Het handelsmerk van Mensotti zijn de originele combinaties van roestvrij staal, glas, graniet, Trespa, blauwe steen,… Mensotti hecht enorm veel belang aan kwaliteit, duurzaamheid en afwerking. De meubels zijn elegant en komen ook perfect tot hun recht in de binnenhuisinrichting van een salon of een eetkamer. Daarnaast verdeelt Mensotti ook de meubels van het merk Manutti, Belgisch fabrikant en marktleider op vlak van tuinmeubelen.

Betaalbare design tuinmeubelen

Vandaag de dag hechten we steeds meer belang aan ons terras en onze tuinmeubels. Maar hoe kan je jouw gading vinden tussen peperdure designmeubels enerzijds en goedkopere maar robuuste meubels anderzijds ? Mensotti bewijst dat het mogelijk is om elegantie met betaalbare prijzen te verenigen ! Dit Belgische bedrijf kiest haar materialen met zorg uit bij fabrikanten om jou de beste prijs-kwaliteit verhouding te bieden. Het doel van Mensotti ? Een mooi en kwaliteitsvolle tuinset vinden voor elk budget.

 

07/03/2012

4 Replies to “Batibouw 2012 : Mensotti design tuinmeubelen”

delchambre
delchambre

geachte,

Wij organiseren kleine evenementen. graag uw catalogus en prijslijst aub netto.

Ludo Delchambre

NB mb terrasmeubilair design

Geert
Geert

Beste Ludo,

Wij zijn zelf een online woonmagazine en zijn blij dat we jou hebben kunnen inspireren! We hebben jouw vraag doorgespeeld aan de eigenaars van Mensotti. Van zodra wij antwoord krijgen, hoor je van ons!

Groetjes van het iWonen team

norbert fraeyman
norbert fraeyman

Het is moeilijk om u te bereiken. Het nummer 051/545400 is niet toegekend ; het nummer 09/3427800 slaat op totaal wat anders.
Wil mij contacteren op het nummer 0478/833384.

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Moderne bouwstijl of pastorijstijl?
Volgende artikel
Houten meubelen en parketvloer schuren