Outdoor - Oprit & Terras

De verticale tuinen van Lila B.

Lila B. Design is een bedrijf dat zich bezighoudt met design voor buiten en staat erom bekend duurzame materialen uit de natuur te gebruiken. Dit jaar brengt Lila B. een doe-het-zelfkit op de markt waarmee je zelf je eigen tuin kan maken: de ideale oplossing voor een aantrekkelijke stadstuin.

Elementen uit de natuur

Lila B. is een Amerikaans bedrijf uit Californië dat vooral gekend is voor zijn design bloemen. In een wereld die voortdurend evolueert, slaagt Lila B. erin om echt naar zijn klanten te luisteren. De onderneming, die door Baylor Chapman werd opgericht, is bekommerd om het klimaat en hecht veel belang aan duurzaamheid en de recyclage van materialen. Door organische materialen te gebruiken, slaagt Lila B. erin om perfect in te spelen op de ideale wereld van morgen. Een wereld waarin de mens het milieu en zijn omgeving respecteert.

Doe-het-zelfkit voor een verticale tuinen

De kleine verticale tuinen die door Baylor Champan, de oprichter van Lila B., werd ontwikkeld bestaat uit luiken in gerecycleerd massief hout. Ze doen dienst als ‘verticale’ potten en worden zo de geschikte bondgenoot van iedereen die van stadstuinieren houdt. Vind je het werk en de ontwerpen van Lila B. inspirerend? Neem dan een kijkje op hun website… Boots de ontwerpen zelf na of gebruik de webshop om een bestelling te plaatsen. Lila B. bevat een schat aan materialen voor iedere rechtgeaarde eco-tuinier!

05/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Boomhut bouwen: van idee tot echte boomhut!
Volgende artikel
Sleutel-op-de-deur, getuigenis van de familie Cassiman