Outdoor

Luxueuze zitzakken van Trimm Copenhagen

Luxueus genieten wordt een pak eenvoudiger dankzij de geraffineerde zitzakken van Trimm Copenhagen. Het Deense merk ademt efficiëntie en eenvoud en brengt meteen een vleugje gezelligheid in je huis of op je terras.

Dankzij hun unieke collectie creëer je een instant loungehoek, zowel binnenshuis als buitenshuis. De waterdichte en kleurvaste Sunbrella-stof zorgt er bovendien voor dat de zonnestralen en regenbuien de pret niet bederven.

Design zitzakken

Onder het motto less is more ontwerpen de jonge designers zitzakken die eenvoudig te verplaatsen zijn. Ondanks het lichte gewicht zitten ze erg stabiel en comfortabel. Vuile plekken? Geen nood, met wat lauw water en neutrale zeep verdwijnen ongewenste vlekken als sneeuw voor de zon!

Hoog of laag, rond of langwerpig, zittend of liggend, voor elke situatie bestaat wel een passend ontwerp.

Trimm-Copenhagen-zitzakken-Rocket
Trimm Copenhagen Rocket

De Rocket heeft zijn naam alvast niet gestolen. Met deze langwerpige zitzak vul je lege plekjes stijlvol op. Voeg een aantal bijpassende kussens toe en je relaxhoekje ziet er o zo aantrekkelijk uit!

Heerlijk genieten van een spannend boek onder dat stralende zonnetje, de Felix Lounger maakt het helemaal af. Nekkramp, rugpijn of andere ongemakkelijkheden? Say no more! Deze zitzak met steunstuk is je beste vriend tijdens het lezen.

De Full Moon is dan weer een topper van formaat wanneer je multifunctionaliteit wel op prijs kan stellen. Zitzak, voetbank, of slaapbank voor de allerkleinsten. Wat je ook verkiest, met dit ronde kussen haal je een blikvanger in huis!

Op zoek naar een alternatief voor de klassieke stoel? Dan verdient de Satellite zeker een kans! In deze originele zetels, te verkrijgen in hoog of laag formaat, kun je gezellig keuvelen met vrienden, maar ze zitten even goed tijdens het vergaderen.

Trimm Copenhagen

Met de designmeubels van Trimm Copenhagen creëer je ademruimte in huis, het perfecte hoekje om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De trendy zitzakken nodigen uit tot ontspannen en zorgen bovendien voor een uniek, eigentijds interieur.

 

13/07/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een speelkamer voor je kinderen: doen!
Volgende artikel
Je badkamer romantisch inrichten: 5 tips