Modern tuinkantoor met gezellige zithoek

Wat meer ruimte nodig, maar binnen niet genoeg plaats? Daar wisten ze bij Livin Lodge wel raad mee. Ze plaatsten een houten bijgebouw in de tuin, dat fungeert als tuinkantoor. Dankzij de grote glazen wand komt er toch vele licht binnen. Optimale concentratie? Check! Maar er is ook plaats voor ontspanning in de knusse zithoek. En om te kokkerellen … had jij de geïntegreerde houtoven al gespot?!

Beeldmateriaal door ©Livinlodge

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons