Stralende zon in de zomer én de winter

Deze landschapstuin is gelegen in Hennuyères, net over de taalgrens op zo’n 15 minuutjes van Halle. Het terrein mag dan wel 7000 m2 zijn, de landschapsarchitecten van Linea Hortus wisten van hun eigen tuin een gezellige plaats te maken om te vertoeven, zowel in de zomer als winter. Enkele unieke, architecturale elementen trekken de aandacht: de tuinafscheiding uit houtstammetjes en de verhoogde betonnen vijver op de binnenkoer zijn de absolute blikvangers. De zwemvijver met ministeiger werd dan weer perfect geïntegreerd zodat het het uitzicht naar het omringende landschap niet domineert.

Beeldmateriaal door ©Linea Hortus

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons