Woonkamer & bureau met klasse en pit

Woonkamer en bureauruimte stijlvol verbonden

Deze gelijkvloerse verdieping werd tot op de kern gerenoveerd naar een tijdloze, stijlvolle ruimte. De warme woonkamer sluit naadloos aan bij de zithoek aan de open haard. De verlichting van Orbit Lighting zorgt voor heel wat klasse en pit.

De open bureauruimte werd visueel afgelijnd dankzij het verticale lattenwerk. Zo is de bureau echt een aparte, maar toch open ruimte. De kasten op maat tussen de gang en het bureau bieden op verrassende plekken doorkijk.

Beeldmateriaal door ©Klokhuis Interieurarchitecten

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons

Meer publicaties van Klokhuis Interieurarchitecten