Interieur - Woonkamer

De hipste online woonaccessoires voor de woonkamer

Zin om de woonkamer op te leuken? Laat een zwoele zomerbries door de ruimte waaien met enkele hippe woonaccessoires! Wist je dat je die ook online kan kopen? Goed nieuws: je kan onderaan ontdekken hoe je gebruik kan maken van de Inspirerend Wonen korting!

Online woonaccessoires: eenvoudig en voordelig

Vraag je je af hoe je op een eenvoudige manier je woonkamer een gezellige uitstraling kan geven? De volgende woonaccessoires zijn een reuzenstap in de goede richting! Lees verder en laat je inspireren…

  • Een kleurrijk kussen

Een comfortabele zetel met prachtig gekleurde kussens lijkt wel te zeggen: leg je even neer en relax! Mix en match naar hartenlust om je woonkamer helemaal op te fleuren.

  • Geurende kaarsen

Van kaarsen krijg je nooit genoeg… Laat je maar gaan en ga voor kaarsen in alle geuren en kleuren!

  • Een zalige zitzak

Zin in een originele toets? Die krijg je gegarandeerd met een geweldige zitzak. Wedden dat het je lievelingsplekje wordt?

  • Wauw – een windlicht!

Als er iets is met een hoge gezelligheidsfactor dan is het een windlicht wel! Ze verspreiden een zacht licht en blijven de hele nacht branden…

  • Een gezellig deken

Een heerlijk deken is toch wel hét basisingrediënt voor een ontspannend filmavondje. Nog een beetje popcorn erbij en genieten maar!

  • Een verrassende vaas

Kom je graag verassend uit de hoek? Schaf dan een originele design vaas aan. Je wekelijks bloemenboeket van de markt stond nog nooit zo mooi!

>> Deze hippe vaas kan nu van jou zijn!

Korting op je online woonaccessoires!

Dankzij Inspirerend Wonen ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw woonaccessoires bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando-kortingscode “HOMEZALBE2” in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak je interieur knus en kneuterig!

 *Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t.e.m. 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

 

05/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Binnenkijken bij de celebs: Hollywood-huizen
Volgende artikel
Glasdallen plaatsen: hoe doe je dat?