Interieur - Woonkamer

Interieurtrends: de oergezellige woonkamer, najaar 2013

Terwijl wij genieten van zon en vakantie zijn ontwerpers, designers en stylisten in actie om de collecties van het najaar samen te stellen. Volgens KingGeorge en Hülsta belooft oergezellig te worden in de woonkamer. We presenteren de warme interieurtrends voor het najaar van 2013!

Interieurtrends – kantoorruimte

We ploffen neer in de sofa met onze laptop of tablet, nog snel een mailtje versturen. Toch is het gezonder, handiger en veiliger om deze laatste mail te versturen vanop een bureau. Om gezellig in de woonkamer te vertoeven wordt de kantoorruimte geïntegreerd in de woonkamer. Een bureau uit natuureik en kernnoot maken het werkplekje in de woonkamer super gezellig. Bij deze bureau hoort natuurlijk ook een boekenrek of boekenkast om alles zorgvuldig op te bergen.

Interieurtrends – Zwevende meubels

Zwevende meubels of een zwevende look bij meubels komt steeds meer voor in het interieur. Het heeft dan ook vele voordelen: de ruimte lijkt groter, lichter, ordelijker, plus je kan beter schoonmaken. Installeer een boekenreksysteem zwevend aan de muur, of laat je bureautafel zweven!

Interieurtrends – Geometrie

Maak van je boekenkast een geometrische puzzel. Speel met verschillende materialen zoals glas, massief hout, mat en gelakt en varieer met meetkundige figuren als vierkanten en rechthoeken. Zo creëer je een geometrisch spel van vlakken en structuren die het interieur van je woonkamer een speelse uitstraling geven.

Interieurkleuren 2013

Dit najaar veroveren vergeelde kleuren en blauwtinten het interieur. Van saffraangeel tot petrolblauw, warme nomadenkleuren geven dit najaar je woonkamer dat ietsje meer! Combineer ze met houtstructuren, grijs, wolwit of cacao voor een verbluffend resultaat.

Inspiratie & foto’s: KingGeorge + Hülsta

16/07/2013

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Construire une maison sur mesure
Volgende artikel
Niet te missen woonbeurzen najaar 2013