Interieur - Woonkamer

5 nieuwe gadgets waarmee je je woonkamer een upgrade geeft!

gadgets woonkamer boekensteun

Kan je woonkamer nog wat extra ‘punch’ gebruiken? Integreer dan enkele gadgets in je woonkamer. Van digitale apparatuur tot leuke accessoires: er is ongetwijfeld voor ieder wat wils. Met onze tips til je je woonkamer ongetwijfeld naar een hoger niveau!

Digitale fotolijst

Foto’s van familie en vrienden zijn onontbeerlijk in je gezellige woonkamer. Maar natuurlijk kun je niet alle familieleden en vrienden een plaatsje geven. Kies voor een digitale fotolijst, want dan hoef je helemaal geen keuzes meer te maken! Na enkele seconden krijg je een andere foto te zien.

Hippe platenspeler

Deze draagbare platenspeler brengt instant kleur en ‘happiness’ in je interieur. Vinylplaten waren een aantal jaren geleden plots terug van weggeweest en hipper dan ooit, en ze moeten nog altijd niet aan populariteit inboeten. Een platenspeler brengt een retrosfeer in je woonkamer. Na een lange dag is er niets heerlijker dan in de zetel neer te ploffen met een muziekje uit de oude doos. En dat mag je hier wel letterlijk nemen, want de platenspeler zit in een handig koffertje, waardoor je hem overal kunt meenemen.

gadgets woonkamer vinyl

Boekensteun

Boeken fleuren elke kamer meteen op. Heb je een legplank voor je boeken in je woonkamer, maar geen kast? Geen nood, met deze leuke boekensteun is dat probleem zo verholpen. Bovendien maakt de boekensteun het geheel echt af en is hij unieker dan een gewone boekenkast.

gadgets woonkamer boekensteun

Handig tijdschriftenrek

Ligt je woonkamer er soms rommelig bij? Met een tijdschriftenrek zijn die magazines zo opgeruimd. Kies voor een echt hebbeding, zoals een rek in de vorm van een tas.

gadgets woonkamer magazine

Nest Learning Thermostat: het ultieme gadget voor je woonkamer

Het handigste gadget uit deze lijst is ongetwijfeld de Nest Learning Thermostat van Google. Het is een thermostaat die op een efficiënte manier werkt. Hij programmeert zichzelf en toont bovendien hoeveel energie je verbruikt. Zo weet je meteen welk bedrag er op je energiefactuur zal staan en kun je bijgevolg geld besparen. De Nest Learning Thermostat stelt een persoonlijk schema op, aangezien hij geleidelijk aan leert welke temperatuur je wenst. Ben je niet thuis? Dan schakelt het apparaat over op een energiezuinige afwezigheidstemperatuur.

gadgets woonkamer nest

08/11/2015

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Een harmonieus kleurenpalet samenstellen
Volgende artikel
Geometrie op je vloer! 5 inspirerende patronen