Interieur - Woonkamer

BLIK: muurdecoratie voor mensen met bindingsangst

In 2002 geraakten architect Scott Flora en schrijfster Jerinne Neils in een eindeloze discussie verzeild: zouden ze hun muren behangen of schilderen? Geen van beide opties leek hen overtuigend, maar wat ze echt wilden bleek niet te bestaan. Ze gingen op zoek naar iets anders en zo ontstond Blik…

Op zoek naar orignele muurdecoratie?

Blik is een grafisch bedrijf dat originele, zelfklevende muurdecoratie maakt die je ook makkelijk van de muren kan verwijderen. Het is een perfect alternatief voor verf of behang, ideaal voor mensen die snel van gedachten veranderen. In enkele minuten tijd kan je de look van jouw woonkamer of kantoorruimte veranderen: kies een design uit of ontwerp jouw eigen kunstwerk en kleef het op de muur. En wanneer je – na enkele jaren, na een maand of misschien zelfs na een dag – uitgekeken bent op jouw creatie, dan haal je de muursticker er zo weer af!

Naast de muurdecoratie uit dunne en zelfklevende vinyl, kan je ook kiezen voor ontwerpen van grafisch kunstenaars of voor Re-Stik decoratie die je opnieuw kan gebruiken op andere plaatsen. Ook een eigen ontwerp realiseren behoort tot de mogelijkheden.

 

17/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De taak van de projectleider. Interiew met K. Casagrande (3)
Volgende artikel
DIY – Zo maak je een lichtslinger!