Interieur

Winterse decoratietips voor een supergezellig interieur

Het is nog even wachten tot de Sint geweest is voor we de kerstboom mogen zetten. Maar ons interieur kan alvast de winterse sfeer aannemen. Enkele leuke winterse decoratietips voor een übergezellig interieur!

Decoratietips om warmte te creëren

Laat de open haard branden, steek kaarsjes aan en dim de lichten. Sfeerverlichting schept enorm veel warmte tijdens deze donkere, koude dagen. Heb je geen haardvuur? Dan kan je bijvoorbeeld een sfeerhaard aanschaffen met nepvlammen of extra veel kaarsjes aansteken. Je kan ervoor kiezen om overal theelichtjes in verschillende houders te plaatsen of om met kandelaars je interieur te decoreren.

Decoreer met ruwe materialen

Haal de natuur in huis en decoreer je woning met ruwe materialen. Je kan bijvoorbeeld een schaal vullen met appeltjes of de verkleurde bladeren gebruiken om een krans of bloemstuk mee te maken. Kies voor warme kleuren en wissel af met gezellige sfeermakers zoals kaarsen en lampjes. Ook andere ruwe materialen zoals houtschors, roestige metalen en beton doen het dit najaar goed in ons interieur.

Haal de gezellige plaids uit de kast

Haal bovendien alle gezellige kussens, kussenslopen en plaids uit de kast. Kleed je zetel warm aan en haal een leuk boek uit de kast of de bibliotheek. Zo kan je gezellig bij het haardvuur, onder de plaid genieten van een heerlijke herfstavond!

Decoratietips in afwachting…

Terwijl je in spanning wacht tot je de kerstboom mag plaatsen, kan je wel al kerstkoekjes, chocolaatjes en ander lekkers bakken. Deze kan je mooi etaleren op een schaal in de keuken. Ze verspreiden bovendien een heerlijke geur die meteen een gezellige sfeer met zich mee brengt!

13/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Design-verlichting in een leuk paddenstoelenontwerp!
Volgende artikel
Tip: je tapijt herstellen met ijsblokjes!