Interieur - Vloeren

Voor een trendy inrichting: kies Bolon!

Bolon is misschien relatief onbekend, maar deze vloerbekleding verdient het absoluut om bekend te zijn. Bolon werd meer dan zestig jaar geleden ontworpen door een Zweeds bedrijf. Sindsdien werd bolon vaak nagemaakt, maar nog nooit geëvenaard…

Het ontstaan van bolon

In 1949 brengt het Zweedse bedrijf Bolon revolutionaire vloerbekleding op de markt: geweven vinyl vloerbekleding van hoogstaande kwaliteit met de uitstraling van stof.

De voordelen van bolon

Bolon is duurzaam, sterk, praktisch, antislip én mooi en komt tot zijn recht in alle interieurstijlen. Bolon is soepel en zacht, waardoor het niet alleen een ideaal alternatief is voor klassiek vast tapijt, maar omdat deze vloerbekleding waterdicht en antistatisch is, is ze ook geschikt voor de badkamer.

De verschillende producten van bolon

Het merk Bolon heeft vandaag zeventig verschillende kleuren en motieven in de aanbieding, gaande van lijntjes, ruitjes, antieke motieven tot psychedelische vormen. Het Scandinavische merk blijft groeien en werkt elk jaar samen met de grootste namen uit de mode en designwereld. Dit jaar was het de beurt aan het merk Stella Cadente en de Franse architect Jean Nouvel om ideeën te delen.

Ecologisch bewustzijn

Het Zweedse merk wil de negatieve impact van het productieproces op het milieu verminderen. Voor de collectie Botanic worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn.

 

26/07/2012

Vragen en opmerkingen

VM
Verhelst Martin

Beste,
Ik zou heel graag een loper op mijn trap leggen in bolon,
Kunnen jullie mij helpen waar ik het kan kopen in west vlaanderen als particulier,
vriendelijke groeten Martin,

IT
iWonen team

Beste Martin,

Daarvoor trek je best naar de stand van het bedrijf Brandt B.V. projectvloerbekleding op Interieur 2012 in Kortrijk. Zij staan met Bolon vloerbekleding in Hal 1 op stand 109.

Succes!
het iWonen team

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Jouw woning verhuren tijdens de vakantie, een goed plan!
Volgende artikel
De elegantie van bedlinnen