Interieur - Vloeren

Vinyl imitatieparket: ziet het er écht zo realistisch uit?

Vinyl imitatieparket: ziet het er écht zo realistisch uit?

Jij houdt van een charmante houten vloer. Dat weten we haast zeker, want het feit dat je hier op Inspirerend Wonen bent, vertelt ons dat je begaan bent met de uitstraling van je interieur. En welke vloer is er nu warmer en aangenamer dan parket?

Maar parket is niet overal haalbaar. Er hangt een flink prijskaartje aan vast en het vergt bovendien redelijk wat onderhoud. Imitatieparket, zoals vinyl met parketlook, biedt gelukkig soelaas voor wie houdt van de looks van parket en laminaat, maar gesteld is op het onderhoudsgemak van vinyl.

Houden van hout

Houten vloeren geven je woning instant charme en authenticiteit. Ze passen bij zowel moderne als landelijke interieurstijlen. De nieuwe collectie Tarkett Touch vormt daarop geen uitzondering, al is er één belangrijk verschil … Het is geen houten vloer, maar een vinylvloer met parketlook.

Bewerkte eik

Tarkett Touch is verkrijgbaar in twee varianten. De eerste is bewerkte eik. Deze vloer combineert het uitzicht van vintage parket met zichtbare en voelbare zaagsporen. Het resultaat is een rustieke en gemarkeerde vloer, die eruitziet als het verweerde hout dat je aantreft in knap gerestaureerde landhuizen. Ideaal in een klassiek interieur, maar ook fantastisch in combinatie met een strakke en minimalistische inrichting.

Vinyl imitatieparket: ziet het er écht zo realistisch uit?

Levende eik

Levende eik is een traditionele eiken vloer met een effen dessin. Je kiest zelf de kleur die het best in je interieur past, gaande van donkerbruin tot zacht beige.

Imitatieparket met optimaal loopcomfort

Vinyl imitatieparket: ziet het er écht zo realistisch uit?Vinyl imitatieparket biedt een groot voordeel ten opzichte van andere parketimitaties, zoals keramisch parket, want vinyl voelt zacht en warm aan en is dus erg aangenaam om op te lopen. Bovendien heeft vinyl uitstekende thermische eigenschappen.

Onderhoudsgemak en duurzaamheid

De vinylvloeren in de Tarkett Touch-collectie hebben een versterkte oppervlaktebescherming waardoor ze hun uitstraling lang behouden. Ze zijn ook ftalaatvrij en stoten een minimum aan vluchtige organische stoffen uit. Ook het onderhoudsgemak van deze vloeren spreekt boekdelen: het is heel gemakkelijk om het stof af te nemen en de vloer schoon te maken. Kortom, de Touch-collectie is ook zeker een uitstekende keuze als iemand van je gezin last heeft van astma of allergieën.

 

15/06/2016

Vragen en opmerkingen

TR
THE Robin Store

Ik had graag een offerte met plaatsing voor een parket vinyl te plaatsen in mijn winkels
Graag een bezoek aub om op te meten als het kan
Lieve Robeyn
Zaakvoerder
THE Robin Store
Leopoldplaats 9
2000 Antwerpen
036455977

  HI
  Hanne Inspirerend Wonen

  Dag Robeyn,

  Voor een offerte voor nieuwe vloerbekleding verwijzen we je graag door naar onze collega’s van Offrea. Op hun website kun je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen, waardoor je gemakkelijk verschillende vakmannen met elkaar kunt vergelijken.

  Veel succes!

  Met inspirerende groet,

  Hanne

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Darling New: dé Duravit-badkamerklassieker in een nieuw jasje
Volgende artikel
Hét recept voor een fiftieskeuken