Interieur - Vloeren

Moderne tapijten geven karakter aan je interieur

Tapijten zeggen vaarwel tegen hun oubollig imago en nestelen zich terug in ons interieur. Steeds meer moderne tapijten betreden de woonmarkt en stelen de show in huis!

Karakter van moderne tapijten

Vroeger waren tapijten een onaantrekkelijk en ‘iets voor bij de bomma’. Tegenwoordig vormen tapijten een belangrijk deel van onze inrichting. Elk tapijt heeft zijn karakter, ze stralen luxe, speelsheid, zachtheid of stoere functionaliteit uit. Naast een uniek karakter, bieden moderne tapijten een natuurlijk comfort.

Moderne tapijten in je interieur

Moderne tapijten kunnen een eyecatcher zijn of een geheel vormen met je interieur. Er bestaan moderne tapijten in alle vormen, kleuren en materialen. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos! Zo kan je bijvoorbeeld bij een landelijk interieur kiezen voor een modern tapijt in aardekeuren. Met de eenvoud van dit tapijt krijgt je interieur meer karakter. Heb je een modern interieur? Dan kan je kiezen voor kleurrijke tapijten in bijzondere vormen. Zo breng je speelse nuances aan je in interieur.

Moderne tapijten: een sfeervol interieur

Door het juiste tapijt te kiezen, dat aansluit bij jou interieur, creëer je sfeer, luxe en comfort. Moderne tapijten hebben heel wat troeven in handen. Geef tapijten terug een kans in je interieur, ze zijn een échte meerwaarde. Nog een niet onbelangrijk voordeel van moderne tapijten is dat je ze naar hartenlust kan verplaatsen!

06/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Het gemak van een decoupeerzaag
Volgende artikel
DIY Design: Elastische boekenrek maken