Interieur - Vloeren

Luxueuze vinyltegels verruimen Tarkett-assortiment

luxueuze vinyltegels

Tarkett heeft zijn assortiment iD Inspiration uitgebreid met drie collecties luxueuze vinyltegels (LVT’s). Die zijn geschikt voor een breed scala aan sectoren en bieden heel wat nieuwe mogelijkheden voor creatieve expressie.

Kleur en innovatieve designs

Aan de ontwerpen van de nieuwe collecties is er vier jaar gewerkt. Dat vertaalt zich in een aanbod van luxueuze vinyltegels waarin kleur een belangrijke rol speelt. Er zijn dan ook veel nieuwe tinten en innovatieve designs waarmee je een opvallende vloer kunt creëren. Om maar één voorbeeld te noemen: ‘Metal Frame’ combineert een origineel metallic effect met pastelkleuren.

Luxueuze vinyltegels voor elke sector

Florian Bougault, Art Director bij Tarkett vertelt over de achterliggende inspiratie voor de nieuwe collecties: “We zijn ervan overtuigd dat een goed ontwerp een blijvende indruk maakt op hoe mensen een ruimte ervaren, vooral in de detailhandel en de horeca.”

De nieuwe luxueuze vinyltegels zijn dan ook geschikt voor een brede waaier aan sectoren, waaronder het onderwijs, commerciële bedrijven, winkels, hotels en kantoren. Dankzij de verschillende opties is het mogelijk om een vloer op maat te maken die voldoet aan heel specifieke wensen. Bougault: “Zo kun je als bedrijf een ruimte creëren die een positieve invloed heeft op de manier waarop de klant je merk ervaart en beleeft.”

Esthetisch én functioneel

De nieuwe collecties met LVT-opties passen in het assortiment iD Inspiration van Tarkett. Ze zijn niet alleen erg mooi en divers, maar ook buitengewoon functioneel.

Er zijn drie verschillende collecties:

  • iD Inspiration 55-70: biedt eindeloze mogelijkheden. Met iD Inspiration is het mogelijk visuele effecten met kleurcontrasten te creëren om je vloerdesign te personaliseren. Zo bouw je aan je merkimago en een unieke klantbeleving.
  • iD Inspiration Click: is eenvoudig te leggen dankzij het kliksysteem. Dit systeem kun je ook combineren met een akoestische ondervloer om contactgeluid te verminderen.
  • iD Inspiration 40: is een veelzijdige en duurzame collectie met 34 kleuren en patronen zoals houteffect en gepoleist beton. Bijzonder geschikt voor commerciële toepassingen met een groot beloop.

Ben je geïnteresseerd in het nieuwe aanbod van luxueuze vinyltegels van Tarkett? Neem dan zeker een kijkje op de site van het designplatform Floor is the New Playground. Daar vind je inspirerende foto’s van alle beschikbare vloerdesigns, gerangschikt in verschillende categorieën.

Nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

07/12/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je slaapkamer inrichten volgens de regels van feng shui
Volgende artikel
Weg ochtendstress: deze 5 dingen doe je het best ’s avonds