Interieur - Keuken

Een achterwand in je keuken die niet alleen praktisch maar ook mooi is?

We brengen veel tijd in de keuken door. Daarom moet onze keuken bijzonder praktisch zijn: niet alleen onderhoudsvriendelijk, ook slijtvast. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Met een originele achterwand uit kurk combineer je het beste van twee werelden. Ontdek de fantastische Rimboe-collectie van Santana!

Een originele achterwand in de keuken? Ja, hoor!

Wie denkt dat spatwanden altijd saai moeten zijn, kent de Rimboe-collectie van Santana nog niet. Ouderwetse, witte tegels maken plaats voor een speelse mozaïekwand van kurk. De Rimboe-spatwandtegels zijn beschikbaar in 6 verschillende uitvoeringen en maar liefst 24 kleuren. Laat je creativiteit dus gerust de vrije loop en kies het type dat het mooiste in jouw woning past. Terwijl de kurk voor een warme en natuurlijke toets zorgt, creëren de speelse patronen een designaccent in je keuken. Een Rimboe-spatwand is een echte blikvanger in je keuken!

Praktisch op álle vlakken

Terwijl je misschien niet meteen aan kurk denkt als materiaal voor een achterwand, is het er wel erg geschikt voor. Dat heeft te maken met de praktische eigenschappen van kurk. Zo is kurk spatbestendig: met een lichtvochtige doek en een zacht schoonmaakmiddel verwijder je makkelijk water- en vetvlekken. Maar ook als je een levendig huishouden hebt, heb je baat bij een keukenwand uit kurk. In tegenstelling tot harde materialen, is kurk van nature geluiddempend. Zo kunnen je kinderen zich ten volle uitleven in de keuken!

Renoveer je keuken met stijlvolle spatwandtegels

Ben je niet meer tevreden met je huidige keuken? Met de spatwandtegels uit de Rimboe-collectie renoveer je je keuken in een handomdraai. Je kunt de tegels namelijk gewoon bovenop de bestaande spatwand plaatsen. Als je een beetje handig bent aangelegd, kun je ze zelfs zelf plaatsen. De enige voorwaarde is dat de ondergrond zuiver en perfect egaal is.

 

03/10/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een kunstplant kopen? Ontdek onze tips!
Volgende artikel
Mag je bijen houden in de tuin?