Interieur

Vijf tapijten om jouw interieur te restylen

Een tapijt brengt niet enkel wat comfort, maar ook originaliteit, kleur en een excentrieke touch in de interieurinrichting van jouw huis! Een nieuwe mat is een decoratieve troef die een totaal nieuwe look aan jouw salon kan geven! Wij stellen jou onze collectie van vijf tapijten voor, kwestie van je wat te inspireren…

Het Rainbow tapijt van Maisons du Monde

Het veelkleurige Rainbow tapijt is gemaakt met wol uit Nieuw Zeeland. Dankzij de mix van contrastkleuren, zorgt deze mat voor wat extra dynamiek in een sober en uitgepuurd interieur.

Het Noordpool tapijt van Maisons du Monde

In de tapijten collectie van Maisons du Monde zit een hoogpolig tapijt uit de Noordpool, ideaal om je dichtbij het haardvuur te nestelen op een lange winteravond. Deze gezellige Scandinavische mat komt goed tot zijn recht in verschillende interieurstijlen.

De schapenvacht van Ikea

Hetzelfde type mat, maar aan een democratischere prijs: de schapenvacht of schapenvel van Ikea. Dit wollen tapijt is slijtvast en vlekbestendig door zijn samenstelling.

 

Het Catalina tapijt van Zara Home

Dit elegante en trendy design tapijt past zowel in een stijlvol klassiek interieur als een design interieur. Dankzij het textuur en de onopvallende motieven, geeft deze mat extra glans en harmonie aan elke ruimte. Het Argentijnse koeienleder is bovendien van een prima kwaliteit.

De juten tapijten

Wil je wat meer kleur in je interieur brengen? Dan stelt Zara Home dit klein, rond tapijt in jute voor. Het is hét ideale decoratieobject om een speelse toets te geven aan jouw salon, bureau of tv kamer.

Voor iedere inrichting en voor ieder ieder huis zijn er dus meerdere tapijten in verschillende stijlen, materialen en kleuren!

17/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Interview: het DVV woonkrediet ontrafeld (III)
Volgende artikel
Openbare verkoop huis of grond: hoe werkt het?