Interieur - Design

Poster, masker of design lamp? Jij kiest!

Design… Het blijft tot onze verbeelding spreken. Hoewel design op verschillende manieren omschreven kan worden, kiezen we vandaag voor de term ‘funtasy’. Een designtrend die ‘fun’ en ‘fantasy’ combineert. En dat hebben de designers van Mostlikely & de artiest BOICUT goed begrepen.

Mostlikely & BOICUT brengen plezier en fantasie samen in hun DIY design verlichting. Met jouw fantasie bepaal je namelijk zelf wat je maakt van de DIY pakketten die je online kan bestellen: een kleurrijke poster, een hippe lamp, een cool masker of nog iets anders!

Zinnenprikkelende DIY design lamp

Het Mostlikely designbureau ontwikkelde aanvankelijk enkel witte lampen in hoofdzakelijk dierlijke vormen. Hoewel deze ook een uniek ontwerp bieden voor ieders interieur, wilde Mostlikely nog een stapje verder gaan. Het doel was om met kleur het initiële design van hun lampen tot leven te brengen.

Grafisch tekenaar BOICUT bewees dat hij de geknipte man voor de job was en ontwierp 10 verschillende lampenkappen met waanzinnig coole designs. Maar wat het allemaal nog leuker maakt, is dat jij zelf kiest wat je met de lamp doet. Wanneer je één van de lampen bestelt, ontvang je namelijk een tube met daarin een opgerolde poster en een handleiding. De poster zou je dan in een mooie kader kunnen stoppen en ophangen. De bijgeleverde handleiding vertelt je echter hoe je de poster kan knippen, vouwen en lijmen om tot die hippe lampenkap te komen.

Je hoeft er ten slotte geen lamp van te maken. Je kan het ook als decoratie gebruiken, 3 figuren op elkaar stapelen en een hedendaagse totem maken of je gebruikt het als het hipste masker ooit!

De verschillende design lampen zijn online verkrijgbaarvanaf €35 !

06/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Voeg pit toe aan je keuken met deze design kranen
Volgende artikel
Zelf een design klok maken uit beton