Interieur - Design

De zachte gloed en ongelimiteerde mogelijkheden van muurkandelaars

Als we het over sfeerverlichting hebben, denk je misschien aan romantische kaarsjes rond het bad. Of aan een charmant diner bij kaarslicht. Er zijn echter nog veel andere & uiteenlopende manieren om het ongelimiteerd gezellig te maken met sfeerverlichting. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met deze authentieke muurkandelaars!

Troeven van muurkandelaars in je interieur

Wil je sfeerverlichting met klasse? Kies dan voor muurkandelaars en monteer ze op leuke plekken in je woning. Voorzie bijvoorbeeld je woonkamer van luxueuze wandkandelaars om jezelf te verwennen met een gemoedelijke sfeer. Dit is echter slechts één voorbeeld van de vele mogelijkheden. Je hebt namelijk de keuze tussen ronde en vierkante muurkandelaars met één of twee theelichthouders.

Daarnaast heb je de keuze uit twee prachtige en authentieke materialen: wit brons en verouderd ijzer. Door de diversiteit van deze prachtige muurkandelaars passen ze perfect in zowel een landelijk als in een modern interieur. Bovendien kan je dankzij de verschillende materialen de muurkandelaars makkelijk afstemmen op je meubels en de gebruikte kleuren & materialen in je interieur.

Muurkandelaars betoveren je tuin

Muurkandelaars met theelichthouders in mat glas scheppen een aangename sfeer in elke omgeving. Ook op je terras of in de tuin zorgen de muurkandelaars voor een klassevol en kwalitatief charisma. Handgemaakte muurkandelaars met een grove afwerking zijn nog waardevoller: ze stralen immers die ongeëvenaarde authenticiteit uit en veranderen ogenblikkelijk de atmosfeer in je tuin. Met muurkandelaars kun je dus dankzij een kleine ingreep genieten van pure gezelligheid in je tuin!

Lichtoplossingen van Dauby

Combineer deze sfeerverlichting met de andere lichtoplossingen van Dauby Pure Lights voor de perfecte sfeer in en rond je woning. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle theelichthouders op een staander. Ze bestaan in verschillende kleuren, vormen en formaten en geven je inrichting een extra dimensie. Ook de blok met drie theelichthouders in verouderd ijzer of witbrons is prachtig om op tafel te zetten tijdens een plezierige avond met vrienden.

15/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Dossier tweede verblijf: wat zijn de fiscale addertjes onder het gras?
Volgende artikel
Parels in het straatbeeld – 20x street art