Interieur - Design

Met Philips Hue haal je de slimste in huis

Meer taken, meer sociale contacten… ons leven wordt er almaar complexer op. Stiekem willen we toch allemaal dat de technologische vooruitgang van de laatste jaren ons leven zou vergemakkelijken. Wat als we je vertellen dat je met Philips Hue een slim verlichtingssysteem in huis haalt dat precies daarvoor zorgt?!

Weg met dat ochtendhumeur!

Haat jij dat ook zo: abrupt gewekt worden door je luidruchtige wekker? Zo erg, dat je de hele voormiddag last hebt van een ochtendhumeur? Geen nood, al vanaf het begin van de dag komt het slimme Philips Hue systeem van pas: geen irritant gepiep, maar lampen die geleidelijk feller worden, alsof je gewekt wordt door de zonsopgang. Zo wordt je natuurlijke slaapcyclus niet verstoord en is dat ochtendhumeur voltooid verleden tijd.

Wist je dat verlichting ook gedurende de dag een grote impact op je gemoed kan hebben? De slimme verlichting van Philips Hue kun je aanpassen aan de situatie. Werk je bijvoorbeeld thuis? Stel je lampen dan in op een koelwit licht voor een optimale concentratie.

En ook ‘s avonds, wanneer het tijd is om die stresserende dag te vergeten, raak je meteen in de juiste stemming met de sfeerverlichting van Philips Hue! Komen je vrienden langs voor een etentje en een filmavond? Je stelt de Hue lampen op 1-2-3 in: met één klik in de gratis Hue app wissel je tussen de vele voorgeprogrammeerde lichtscènes. Instant sfeer gegarandeerd!

Vergeetachtig? Philips Hue is je een stap voor

Ben jij een van die verstrooide zielen die wel eens van huis is en twijfelt of hij/zij de lichten heeft laten branden? Jij hoeft niet langer te piekeren! Met het Philips Hue systeem hoef je slechts even je smartphone boven te halen. Zo check je vanaf een afstand welke lampen er nog branden en je kunt ze meteen uitschakelen ook!

Vergeet je de lampen wel vaker te doven? Ook dan kun je op Philips Hue vertrouwen. Vertrek je bijvoorbeeld elke dag om 8u naar het werk, dan kun je het systeem vragen om op werkdagen alle lichten vanaf 8u05 automatisch uit te schakelen. Nadat je dit eenmaal hebt ingesteld, hoef jij hier nooit meer aan te denken. Gedaan dus met lampen die onnodig blijven branden: energiezuiniger kan haast niet!

Minimale inspanning voor maximum comfort

Nooit meer thuiskomen in een donker huis dankzij het Philips Hue systeem!

Ken je dat gevoel: je hebt je net neergeploft in de fauteuil wanneer je beseft dat alle lichten nog branden? Is er een manier om die uit te schakelen zonder op te staan? Ja hoor, Philips Hue to the rescue! De lampen worden immers vanuit jouw luie sofa bediend met de Hue app of de draadloze Hue Dimmer switch.

Of nog een onaangename situatie: in de winter thuiskomen in een donker huis & weten dat je elk licht 1 voor 1 manueel moet bedienen, mét al je boodschappen in je hand. Dan hoop je dat er iemand te hulp schiet… Gelukkig is Philips Hue de slimste in huis: de sensor van Hue registreert wanneer je thuiskomt, zodat je zelfs je handen niet moet vrijmaken. Welkom thuis!

14/11/2018

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
3x DIY-inspiratie om gemakkelijk je interieur mee te pimpen
Volgende artikel
Een veranda laten bouwen: waar moet je op letten?